Witam wszystkich sadoli i wszystkie sadolki
Do zdarzenia doszło dzisiaj w godzinach popołudniowych. Miało ono miejsce na jednej z głównych dróg wyjazdowych z Malborka. Starsza pani na starość chyba zaczęła niedowidzieć, przez co nie zauważyła ciężarówki.

Skutki chyba łatwo przewidzieć. Akcja od 10 sekundy, ale w sumie można oglądać od początku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-12-09, 11:11
mochery i gimbusy, nie patrza na przejsciach, kto troche jezdzil ten wie o czym mowie
imegas napisał/a:
wielkie lusterko i czemu nie jest ono obowiązkowe?
Żeby ZUS odciążyć bo ledwo zipie.
konto usunięte
2015-12-09, 11:35
Z tego co widzę jest to DAF XF105 i takie lusterko on posiada. Sam jestem kierowcą i często kręcąc się po placach i magazynach przechodzę przed maskami ciężarówek a jeśli słysze że silnik jest włączony to dla własnego bezpieczeństwa podnoszę rękę do góry tak by kierowca mnie widział.
Jak światła byly wyłączone to wina kierowcy jak byk. Czekajac na przejazd zatrzymal się w polowie przejścia. Fakt ze star🤬a głupia, ale skąd babina ma takie rzeczy wiedzieć? W Radio Maryja tego nie uczą.
konto usunięte
2015-12-09, 13:27
Światła wszystkie na skrzyżowaniu są wyłączone, z powodu remontu mostu, który znajduje się dalej.
Sprytna babcia zaczęła biec jak usłyszała że dał gazu, a była jeszcze z boku pojazdu nie z przodu. Jednak nie była dość sprytna a jej resztki powinni dołożyć do karmy dla kotów.
mieszkam w Malborku tam zadnego czerwopnego swiatla nie ma..... caly czas pala sie swiatla zolte z tego powodu ze remontowany jest most....
Jestem mieszkańcem Malborka, dla wyjaśnienia kilku komentarzy wyżej: światła w tym miejscu są wyłączone ze względu na budowę drugiej nitki mostu. Babcia weszła 'poprawnie' na skrzyżowanie, zwykły niefart - kierowca nie zauważył babci przed klapą, a babcia nie wykminiła, że z perspektywy kierowcy raczej nie jest możliwym zauważenie jej. Szkoda i babci i kierowcy jak dla mnie (mimo iż to jednak jego wina).
No i oczywiście: moje miasto, takie piękne :3
a jakieś zdjęcia są po fakcie jak to wyglądało czy na harda trzeba włazić?
jak na 77 na karku to calkiem zwawa byla
konto usunięte
2015-12-10, 9:43