Witam wszystkich sadoli i wszystkie sadolki
Do zdarzenia doszło dzisiaj w godzinach popołudniowych. Miało ono miejsce na jednej z głównych dróg wyjazdowych z Malborka. Starsza pani na starość chyba zaczęła niedowidzieć, przez co nie zauważyła ciężarówki.

Skutki chyba łatwo przewidzieć. Akcja od 10 sekundy, ale w sumie można oglądać od początku.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2015-12-09, 11:11
mochery i gimbusy, nie patrza na przejsciach, kto troche jezdzil ten wie o czym mowie
imegas napisał/a:
wielkie lusterko i czemu nie jest ono obowiązkowe?
Żeby ZUS odciążyć bo ledwo zipie.
konto usunięte
2015-12-09, 11:35
Z tego co widzę jest to DAF XF105 i takie lusterko on posiada. Sam jestem kierowcą i często kręcąc się po placach i magazynach przechodzę przed maskami ciężarówek a jeśli słysze że silnik jest włączony to dla własnego bezpieczeństwa podnoszę rękę do góry tak by kierowca mnie widział.
konto usunięte
2015-12-09, 13:27
Światła wszystkie na skrzyżowaniu są wyłączone, z powodu remontu mostu, który znajduje się dalej.
Sprytna babcia zaczęła biec jak usłyszała że dał gazu, a była jeszcze z boku pojazdu nie z przodu. Jednak nie była dość sprytna a jej resztki powinni dołożyć do karmy dla kotów.
mieszkam w Malborku tam zadnego czerwopnego swiatla nie ma..... caly czas pala sie swiatla zolte z tego powodu ze remontowany jest most....
Jestem mieszkańcem Malborka, dla wyjaśnienia kilku komentarzy wyżej: światła w tym miejscu są wyłączone ze względu na budowę drugiej nitki mostu. Babcia weszła 'poprawnie' na skrzyżowanie, zwykły niefart - kierowca nie zauważył babci przed klapą, a babcia nie wykminiła, że z perspektywy kierowcy raczej nie jest możliwym zauważenie jej. Szkoda i babci i kierowcy jak dla mnie (mimo iż to jednak jego wina).
No i oczywiście: moje miasto, takie piękne :3
a jakieś zdjęcia są po fakcie jak to wyglądało czy na harda trzeba włazić?
jak na 77 na karku to calkiem zwawa byla
konto usunięte
2015-12-10, 9:43