Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witam wszystkich sadoli i wszystkie sadolki
Do zdarzenia doszło dzisiaj w godzinach popołudniowych. Miało ono miejsce na jednej z głównych dróg wyjazdowych z Malborka. Starsza pani na starość chyba zaczęła niedowidzieć, przez co nie zauważyła ciężarówki. Skutki chyba łatwo przewidzieć. Akcja od 10 sekundy, ale w sumie można oglądać od początku.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
____ 2015-12-08, 20:25 24
chodzi o niebieskiego tira na górze...
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 20:39
Kogo, czego: "sadoli"
6 klasa podstawówki.
Zgłoś
KurczakOPodobny 2015-12-08, 20:43
@up Dzięki, poprawione
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 20:47 15
Ciekawa sprawa z tym wypadkiem. Na tvmalbork.pl nie ma słowa, nie znalazłem też nigdzie indziej.... A kobieta chyba przebiegała na czerwonym, ona sama pewnie widziała ciężarówkę, ale kierowca jej to już mógł nie widzieć.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 21:09 1
ta "Straszna kobieta potrącona przez ciężarówkę" ;D tak mi się przeczytało ;p
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 22:25
Dziś przyhamowałem przed taką starą p🤬dą. Jak przechodziła nie po pasach to ani razu nie spojrzała w moją stronę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 23:13
o ktorej ta akcja? i dlaczego jakas babcia straszy ciezarowke na swieta?
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-08, 23:23 1
i gdzie się pcha stara torba stare dziady łażą nie patrzą
Zgłoś
elvis02 2015-12-09, 9:28 18
Przed swoim sklepem mam dość duże skrzyżowanie z przejściem dla pieszych razem z wysepką. Stare prukwy nagminnie przechodzą na czerwonym bo jest 50m prostej a dalej zakręt ale przecież "nic nie jedzie". Zrzutka dla mnie na gopro i po dwa materiały tygodniowo będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-09, 9:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarcer123 2015-12-09, 10:12 1
Na czerwonym i do tego tuz przed kabiną ciągnika. Do zobaczenia na hardzie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-09, 10:36 2
No to ja ze swej strony bym radził uważać ze starszymi paniami. Kamerka może by uratowała ostatecznie sytuację ale co syfu będzie po drodze to już nasze. Udało mi się jakiś czas temu przetrącić delikatnie taką. Oczywiście przejście 40 m dalej, ale "przecież tędy się od zawsze chodzi do sklepu". Paniusia po przewróceniu miała coś tam delikatnie złamane, ale powyżej jakiegoś wieku poszkodowanego, zdarzenie z automatu traktowane jest jako wypadek. Czekam z niecierpliwością kiedy się do mnie prokurator będzie odzywał ...
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-09, 10:57 3
masz babo placek..
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-09, 11:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem