A jednak wśród starszych ludzi znajdą się tacy którym się to podoba
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-15, 9:38
Trójmiejskie murale - klasa.
konto usunięte
2013-04-15, 11:12
Bardzo zdrowe i normalne podejście kobiety do nowego doznania jakim jest graffiti i tak powinno być, a nie tak jak teraz to jest że jeżeli rządzącym i starszyźnie się nie podoba to nie ma prawa być legalne, zresztą tak z wieloma sprawami w polsce jest, ale co się rozpisywać będę, sami wiecie w końcu tu żyjecie..
konto usunięte
2013-04-15, 12:49
To co oni robią to jest street art, a nie graffiti.
@kaffi
Street art to nurt artystyczny. A to co oni robią to są "murale".
Aż się przyjemnie zrobiło
Miło wiedzieć, że nie wszyscy starsi ludzie to staruchy z wiecznymi pretensjami
Leci browar
konto usunięte
2013-04-15, 14:10
Teraz zacznie się wysyp znawców graffiti, street artu i murali, a ja Wam powiem, że mnie mało interesuje jak się to nazywa, ważne, że dodaje kolorów szarym murom miast. Mi się podoba.
konto usunięte
2013-04-15, 14:24
Ludzie myślą, że graffiti to jakaś nowość? Jest tak stare jak cywilizacja. Technika może się trochę zmieniła, ale moda na bazgranie po ścianie istniała od dawna. W Rzymie wyjątkowo popularne, zwłaszcza w celach politycznych by wyśmiać oponenta publicznie.
konto usunięte
2013-04-15, 14:37
konto usunięte
2013-04-15, 14:59
konto usunięte
2013-04-15, 15:42
pozytywna kobitka
kto zna tą Panią? piwo jej postawię.
konto usunięte
2013-04-15, 17:09