Całe szczęście że pachniała naftaliną i miała cegłę w torebce.
W tle widać jeszcze że pod koniec filmu biegnie jakiś bohater.
Drodzy sadole pamiętajcie o godzinach seniora 10:00-12:00 wtedy was w sklepie nie obsłużą, chyba że w jakimś małym osiedlowym warzywniaku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za kacapski wynalazek te na wpół zdziczałe psy hasające sobie luzem po miastach?
Bo to nic nowego.
Jednego takiego kundla już wystrzelili kiedyś na orbitę.
W grę wchodził też odór bimbru zagryzanego opłatkiem.
konto usunięte
2020-12-28, 19:56
Nie dziwie sie psom, tez bym r🤬al!
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
Było wychodzić w godzinie policyjnej
"W tle widać jeszcze że pod koniec filmu biegnie jakiś bohater."...
Biegnie na pomoc, ale nie babce tylko psom, nie widzisz ze prowadzi za soba jeszece jedną sobake bo 3 nie dały rady.
Tylko gąbka z tłuszczem zapewni ostateczne rozwiązanie psiej kwestii.
konto usunięte
2020-12-28, 22:11
banerr napisał/a:
Tylko gąbka z tłuszczem zapewni ostateczne rozwiązanie psiej kwestii.
tylko Tomasz Hajto może zapewnić ostateczne rozwiązanie kwestii starych bab na ulicach.
Dlatego za rozjechane psa, który biega dziko powinno OC zwracać za szkody.
Kobieta została błędnie zatakowana bo stado poczuło że jest pozornie słabym ogniwem w stadzie sprawdź, "łańcuch odżywiania
wilków" sama natura.
konto usunięte
2020-12-29, 2:11
Jaka synchronizacja...
35i napisał/a:
W grę wchodził też odór bimbru zagryzanego opłatkiem.
Nie opładkiem, tylko OŁADKIEM!
Nigdy sie nie zastanawiałem jak niebezpieczne są psy, ale w trzy to już jest problem, tym bardziej że działają wspólnie, ciekawi mnie dlaczego ją zaatakowały, i dlaczego przestały?