👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fake, według tego co mówi dziadek, to właśnie w tej chwili wkłada je (banan i kondomy) sobie w dupę (świadczy o tym użycie w zdaniu i'm putting - co według gramatyki angielskiej oznacza tu i teraz) a przecież dokładnie widać na wcześniejszym zdjęciu, że leżą na ladzie

@mrowek1-85
niekoniecznie. Ten czas może oznaczać zdarzenie z przyszłości, które zostało zaplanowane.
Czyli nie fake, a znajomość angielskiego na ciut wyższym poziomie.
niekoniecznie. Ten czas może oznaczać zdarzenie z przyszłości, które zostało zaplanowane.
Czyli nie fake, a znajomość angielskiego na ciut wyższym poziomie.
Na sadolu już nawet angielskiego się można nauczing, tzn nauczyć.

@stalowyszczur
Zdarzenie powtarzające się to present simple eg. rozkład jazdy, pisage dobrze napisał.
Zdarzenie powtarzające się to present simple eg. rozkład jazdy, pisage dobrze napisał.

właśnie zdarzenie powtarzające to może być continuous. Simple to musiałoby być, every monday czy coś dodane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie