[quote=SlimShady"]Czy Wy będąc młodzi nigdy nie całowaliście się w barze/pabie? Czy oni robią coś moralnie zabronionego, macają się, dotykają po miejscach intymnych? Jak zazdrosne dziewice porównujecie to do seksu xD A dziewczynę wyzywacie od najgorszych. Nie wiem kto to komentuje, ale od faceta dziad zasłużył na bombę w zęby
A ty nigdy nie chciałeś jak ten dziadek na drugą kromkę w kanapce wskoczyć? Bombę w zęby ta mała dz🤬ka powinna dostać za pyskowanie. 5 min i by mu kiełbe op🤬lała. Jak idę do knajpy to chce się napić/zjeść. A nie oglądać jak się gówniarze p🤬lą. Wielka mi wolność, j🤬ie się po kątach.
A ty nigdy nie chciałeś jak ten dziadek na drugą kromkę w kanapce wskoczyć? Bombę w zęby ta mała dz🤬ka powinna dostać za pyskowanie. 5 min i by mu kiełbe op🤬lała. Jak idę do knajpy to chce się napić/zjeść. A nie oglądać jak się gówniarze p🤬lą. Wielka mi wolność, j🤬ie się po kątach.
P🤬lenie że jaka to teraz młodzież c🤬jowa, wszędzie pedały itd itd. Geje zawsze byli i inni fanatcy innego seksu a większość babć i dziadków p🤬liło się po kontach jak króliki.
K🤬a, ile gejów tutaj się zleciało. Nie r🤬ają się, tylko całują... ja p🤬lę...