👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemal k🤬i się publicznie i jeszcze w szoku xD Mało mu gastroskopii językiem nie zrobiła.
Szmaciara nagle czuje się urażona xD noż k🤬a to jak k🤬e nazwać ladacznicą dz🤬ką kurtyzaną a ta oburzona xD
Krakus36 napisał/a:
Szmaciara nagle czuje się urażona xD noż k🤬a to jak k🤬e nazwać ladacznicą dz🤬ką kurtyzaną a ta oburzona xD
a widzisz jak się nie znasz na kobietach; bo to prawdziwa dama jest...
Szwancolot napisał/a:
Niemal k🤬i się publicznie i jeszcze w szoku xD Mało mu gastroskopii językiem nie zrobiła.
niemal to kiedys zar🤬ales

Wyjdz z piwnicy.

Halman napisał/a:
ja rozwodnikiem jestem synu...
I to dwa razy, wiemy
maxkulczyk napisał/a:
niemal to kiedys zar🤬ales
Wyjdz z piwnicy.
Różne tematy , zawsze ta sama gadka:
"niemal to kiedys zar🤬ales

"Jeszcze to ci sie nie trafilo zar🤬ac

"Wyjdz z piwnicy."
Widzę pewien wzór. Chyba jakieś kompleksy. Współczuje.
Klub prawiczków, internetowych walikoni.
No ja też, że jesteś piwnicowym walikoniem
albo waginosceptykiem jek reszta powyżej
robicie czasme zlot sadola i walczycie na maczugi ?
Szwancolot napisał/a:
Różne tematy , zawsze ta sama gadka:
"niemal to kiedys zar🤬ales "
"Jeszcze to ci sie nie trafilo zar🤬ac "
"Wyjdz z piwnicy."
Widzę pewien wzór. Chyba jakieś kompleksy. Współczuje.
No ja też, że jesteś piwnicowym walikoniem

Behemot napisał/a:
Klub prawiczków, internetowych walikoni.
No ja też, że jesteś piwnicowym walikoniem albo waginosceptykiem jek reszta powyżej robicie czasme zlot sadola i walczycie na maczugi ?
Czasme robimy, czasme nie.
To wszystko musi jebnąć właśnie w tym momencie. Inaczej będzie idiokracja. No k🤬a, przecież te postmilenije pokolenia nie mają przyszłości...
Zdesperowany sadol chcę dołączyć. Tak was widzę spiermiarze jako tego dzida
Czy Wy będąc młodzi nigdy nie całowaliście się w barze/pabie? Czy oni robią coś moralnie zabronionego, macają się, dotykają po miejscach intymnych? Jak zazdrosne dziewice porównujecie to do seksu xD A dziewczynę wyzywacie od najgorszych. Nie wiem kto to komentuje, ale od faceta dziad zasłużył na bombę w zęby
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie