Ahh ta dawka dopaminy po obejrzeniu materiału, w którym bogatemu się nieszczęście dzieje..

Iloraz inteligencji często jest odwrotnie proporcjonalny do mocy silnika. A na wyższym poziomie abstrakcji - im większe wspomaganie, tym mniejsze możliwości.
gustav665 napisał/a:
Ahh ta dawka dopaminy po obejrzeniu materiału, w którym bogatemu się nieszczęście dzieje..
Czarter 6-osobowego jachtu w maju zaczyna się od 200zł za dobę, nocujesz na łódce, dopłacasz za cumowanie od 20 do 150zł, a jak dobrze poszukasz to i za darmo znajdziesz. Tygodniowy wyjazd, gdy masz komplet osób na łódce - już z wyżywieniem, wszelkimi opłatami itp potrafi zamknąć się w kilku stówkach na osobę. No bogacze w c🤬j

Lysack napisał/a:
Czarter 6-osobowego jachtu w maju zaczyna się od 200zł za dobę, nocujesz na łódce, dopłacasz za cumowanie od 20 do 150zł, a jak dobrze poszukasz to i za darmo znajdziesz. Tygodniowy wyjazd, gdy masz komplet osób na łódce - już z wyżywieniem, wszelkimi opłatami itp potrafi zamknąć się w kilku stówkach na osobę. No bogacze w c🤬j![]()
Może dla niego tak

Nie oceniaj

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
-_BrD_- napisał/a:
Iloraz inteligencji często jest odwrotnie proporcjonalny do mocy silnika. A na wyższym poziomie abstrakcji - im większe wspomaganie, tym mniejsze możliwości.
Na pewno jest bardzo nieszczęśliwym idiotą na własnym jachcie

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

DJI Spark poszedł się j🤬
Co ja piszę, to był DJI Mavic Air ... sparków nie ma czarnych, dron za 3 tys w górę
Geolokalizacja i akcelerator dał w dupe i chciał zgodnie z jego przeznaczeniem zawisnąć w powietrzu, nie wszło hahahaha

Co ja piszę, to był DJI Mavic Air ... sparków nie ma czarnych, dron za 3 tys w górę