konto usunięte
2013-01-11, 0:50
ocjokrakow napisał/a:
Boi sie tusk kibiców. Stać nas na to, żeby wyjść na ulice, nie straszna nam policja, więzienie itd.. Jak trzeba by wyjść na ulice i walczyć za wolność to my, a Wy kochani hejterzy schowacie dupe w domu i będziecie śledzić wszystko w tv.
Tak tak, ale jak wojsko obowiązkowe było to starsi koledzy pewnie biegali po lekarzach zeby kwit dostac. Ten slogan jacy to z Was patrioci jest już tak przer🤬any jak "druga Irlandia" Tuska.
Get your head out of your ass
dostaje spazmów jak słyszę "o tym zaraz porozmawiamy."
konto usunięte
2013-01-11, 3:48
Nie wypowiem się na temat samego materiału, ale założę się, że ktoś, chociaż jedna osoba która napisała negatywny komentarz popiera Janusza Korwina-Mikke. Najlepsze jest to, że on popiera kiboli

(Nie ich chuligańskie "zabawy"), ale ceni ich jako tych, którzy mogą iść na wojnę, gdy będzie potrzeba
Przynajmniej ma jaja, mówi to co myśli. A to że siedzi, to sprawa ryżego.
konto usunięte
2013-01-11, 4:39
Widzę że najwięcej w temacie mają do powiedzenia ludzie, którzy nigdy nie mieli styczności z prawdziwym kibicowaniem. Oczywiste jest, że w każdym większym gronie znajdzie się jakaś patologia psująca ogólny wizerunek. Znajdą się zaraz eksperci, którzy powiedzą, że kibice jedynie dewastują, gw🤬cą, palą śmietniki i biją postronnych przechodniów - jednak jest to zdanie osób które swą wiedzę o życiu czerpią jedynie z ekranów monitorów. Polecam każdemu internetowemu ekspertowi, raz w życiu wybrać się ze swoją drużyną na najbliższy wyjazd i zobaczyć jak to wygląda, a jestem w 100% pewien że zmieni swoje dotychczasowe zdanie. Więcej szkód niż kibice po meczu, zrobią bywalcy średniej wielkości dyskoteki mimo, że będzie ich 20 - krotnie mniej. A założę się niejeden z tych zagotowanych hejterów, na pytania polsatu odpowiadałby jedynie "eeee, yyyyy, eee". Inteligencjo i kwiecie narodu wyjdź, zobacz i wtedy się wypowiadaj. Tak wiem jestem chamem, plebsem i do tego pewnie rudy.