Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Staruch czyli "plebs intlektualny "
konto usunięte • 2013-01-10, 23:19
Gdzieś tam się pojawił filmik ze Staruchem i mongołem,w komentarzach pojawiały się głosy że to cham i prostak->"plebs intelektualny "
Weżcie to co mówi pod rozwagę

W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-11, 0:50 14
ocjokrakow napisał/a:

Boi sie tusk kibiców. Stać nas na to, żeby wyjść na ulice, nie straszna nam policja, więzienie itd.. Jak trzeba by wyjść na ulice i walczyć za wolność to my, a Wy kochani hejterzy schowacie dupe w domu i będziecie śledzić wszystko w tv.

Tak tak, ale jak wojsko obowiązkowe było to starsi koledzy pewnie biegali po lekarzach zeby kwit dostac. Ten slogan jacy to z Was patrioci jest już tak przer🤬any jak "druga Irlandia" Tuska.

Get your head out of your ass
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 1:01 18
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 1:56 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 2:21 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 2:55 5
Zgłoś
kapral 2013-01-11, 3:14
dostaje spazmów jak słyszę "o tym zaraz porozmawiamy."
Zgłoś
oroboros 2013-01-11, 3:24 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 3:48
Nie wypowiem się na temat samego materiału, ale założę się, że ktoś, chociaż jedna osoba która napisała negatywny komentarz popiera Janusza Korwina-Mikke. Najlepsze jest to, że on popiera kiboli (Nie ich chuligańskie "zabawy"), ale ceni ich jako tych, którzy mogą iść na wojnę, gdy będzie potrzeba
Zgłoś
kimo7065 2013-01-11, 3:48 1
Przynajmniej ma jaja, mówi to co myśli. A to że siedzi, to sprawa ryżego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 4:39 4
Widzę że najwięcej w temacie mają do powiedzenia ludzie, którzy nigdy nie mieli styczności z prawdziwym kibicowaniem. Oczywiste jest, że w każdym większym gronie znajdzie się jakaś patologia psująca ogólny wizerunek. Znajdą się zaraz eksperci, którzy powiedzą, że kibice jedynie dewastują, gw🤬cą, palą śmietniki i biją postronnych przechodniów - jednak jest to zdanie osób które swą wiedzę o życiu czerpią jedynie z ekranów monitorów. Polecam każdemu internetowemu ekspertowi, raz w życiu wybrać się ze swoją drużyną na najbliższy wyjazd i zobaczyć jak to wygląda, a jestem w 100% pewien że zmieni swoje dotychczasowe zdanie. Więcej szkód niż kibice po meczu, zrobią bywalcy średniej wielkości dyskoteki mimo, że będzie ich 20 - krotnie mniej. A założę się niejeden z tych zagotowanych hejterów, na pytania polsatu odpowiadałby jedynie "eeee, yyyyy, eee". Inteligencjo i kwiecie narodu wyjdź, zobacz i wtedy się wypowiadaj. Tak wiem jestem chamem, plebsem i do tego pewnie rudy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 5:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 6:14 7
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 6:17 3
Zgłoś
Robercik72 2013-01-11, 7:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 7:19 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem