Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Staruch czyli "plebs intlektualny "
konto usunięte • 2013-01-10, 23:19
Gdzieś tam się pojawił filmik ze Staruchem i mongołem,w komentarzach pojawiały się głosy że to cham i prostak->"plebs intelektualny "
Weżcie to co mówi pod rozwagę

W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2013-01-11, 7:35 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 7:45 1
@bloodwar
"Ja bywałem swego czasu na stadionie..." - z tatą 15 lat temu, na dziesięciolecia
Zgłoś
Trimix 2013-01-11, 8:33
Panowie, jak usunąć błędnie wystawione "piwo" ? Miał je otrzymać Moreq a poszło dla nadawcy tematu.
Zgłoś
Captain's Burger 2013-01-11, 8:40 2
Utylizowałbym tych wszystkich świrów w piecach krematoryjnych. Zero pożytku z takich, a i jeszcze szkody przynoszą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 9:20 3
zenither119, dwa pytania, zupełnie na serio, bez hejtu.

Cytat:

I przepraszam, czemu miałaby służyć jakaś akcja promocyjna dla ocieplenia wizerunku? Kibice to nie partia polityczna, nie muszą robić nic pod publikę.

To do kogo adresowany jest ten temat, jeśli nie do publiki? Czy nie jest to próba właśnie pokazania Kibica jako normalnego człowieka, który po prostu ma taką a nie inna pasję? Skoro Kibice mają świadomość swojej wartości i wiedzą kim są i co robią, to po cholerę szargać sobie nerwy i przejmować się faktem wrzucania do jednego wora z chuliganami?

Cytat:

Jak można nie czuć się patriotą widząc flagi na euro na samochodach, balkonach itp., które potem zostały schowane do szafy jak tylko 11 listopada wypadł

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem: wieszanie chorągiewek na antenach i zakładanie jakiegoś czegoś na lusterka w autach to patriotyzm? Moim zdaniem patriotyzm zaczyna się i kończy zupełnie gdzie indziej, i wywieszanie szmatek - które z flagą narodową wspólne mają tylko kolory - moim zdanie nie są objawem patriotyzmu tylko zwykłej fali emocji jakiej dała się ponieść część społeczeństwa.

Pozdrawiam.
Zgłoś
yoshi88-88 2013-01-11, 9:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 9:32 5
@Moreq

Twój jeżyk i sposób wypowiedzi nie pozostawiają złudzeń,ze jesteś miernota intelektualna na pograniczu ze zdiagnozowanym debilizmem.
Zapewne zakompleksiony ,zahukany człowieczek wylewający swoje kompleksy i zbierający się na odwagę tylko internecie.Merytorycznie nie będę podchodził do twoich komentarzy, ponieważ twoja wiedza o kibicach oraz realiach i założeniach wolnego państwa jest ZEROWA.
Wróć do tego co lubisz i robisz najlepiej i z gonie z pierwszym zdaniem twojego postu "jeb się" cokolwiek to znaczy pedale.
Zgłoś
Magnic 2013-01-11, 9:33 3
Zgłoś
sandal007 2013-01-11, 9:34 5
Zgłoś
anonymousm 2013-01-11, 9:42 2
Kiedy jeszcze raz usłyszę o jakich akcjach charytatywnych kiboli, to przyjdę do was i was wszystkich obrzygam.

Hitler i Stalin już znali "ocieplanie wizerkunku" dzięki fotografowaniu się z dziećmi i małymi pieskami.
Trzeba być naprawdę debilem, żeby wierzyć, że ludzie są takimi debilami, żeby nabrać się na taki prosty chwyt PR-owski. Debilem bez szkoły jak Staruch, który wolił rzucić dobre studia, bo bardziej niż "tęczowa atmosfera na kulturoznawstwie" odpowiadało mu klepanie mongołów i handel narkotykami. Czuł się bardziej męski. Najwyraźniej w świecie jest kryptopedałem, który ciągle musi udowadniać, jak strasznie męskim menem jest.
Idźie się wszyscy poocierać o siebie na stadionie, kibicowskie cioty.
Zgłoś
kkubam 2013-01-11, 9:47
rusio93 napisał/a:

W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !

Co znaczy "W gwoli ścisłości..."?

Jakieś nowe figury retoryczne wymyślili ostatnio dla "kwiatu polskiej młodzieży" z gimbazjum?!
Zgłoś
szczurto 2013-01-11, 9:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 9:57
Zgłoś
goolman 2013-01-11, 10:07 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 10:28
kibol ma ladniejsze uzebienie niz prezenter co za kraj ;(
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem