Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
vladok 2025-05-05, 15:45
Zmywarka też jakby pierwszy raz widziała drabinę😂
Zgłoś
kristodelgado 2025-05-05, 16:15
Baba jak zwykle na czas.
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-05, 16:18
Czemu on sie p🤬lil z ta drabina zamiast po prostu zeskoczyc?
Zgłoś
pawelx 2025-05-05, 16:45
Jarek_Wielki napisał/a:

Oni mają chipy czy te kamery od państwa gratis dostają?

U Chinoli wszystko musi być pod kontrolą państwa . Tam kamery chyba i w sypialni mają
Zgłoś
majeńka 2025-05-05, 16:50
Nyggus_Maximus napisał/a:

Czemu on sie p🤬lil z ta drabina zamiast po prostu zeskoczyc?

Była duża szansa że zaliczy schody. I zakładał że dzieci nie są skrajnie durne i zrozumią co się do nich mówi.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Sidyk 2025-05-05, 17:00
Eee wystarczyło się puścić ? Ile tam było 1.5m ?
Zgłoś
Nemrod90 2025-05-05, 18:53
Sidyk napisał/a:

Eee wystarczyło się puścić ? Ile tam było 1.5m ?

Teoretycznie wystarczyło, ale facet już dość wiekowy, a co gorsza był boso. Taki skok na twardą nawierzchnię, nawet z wysokości jednego metra, do przyjemności nie należy.
Zgłoś
gag71 2025-05-05, 21:23
To są jakieś chińskie SIMSy ??
Zgłoś
Bronchacz 2025-05-05, 21:33
...jak nie będziesz miał dzieci, to na starość nie będzie komu szklanki wody tobie podać 🤔
No i co, Panie Skośny?
Jak dla mnie - przereklamowane hasło! 😄
Zgłoś
romek134 2025-05-05, 23:57
nieogarnięta życiowo ta chińska dzieciarnia. Telefony, a właściwie ich montaż to jedyne co potrafią
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-06, 1:01 1
JoSeed napisał/a:

W zyciu. Nawet, jak mialam połowę, tego co on

Nie, dzisiaj nawet mocz ciężko wstrzymać

[ Dodano: 2025-05-06, 01:04 ]
Ale daj k🤬iowi jednemu z drugim telefon to zobaczysz jak szybko oc🤬ja pół świata na bitcoinie!

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
Opwd 2025-05-06, 3:50
NightWing92 napisał/a:

ale przecież to nie było wysoko XD

Nie było ale w takim wieku np. skręcenie kostki to już może się źle skończyć
Zgłoś
SeJano 2025-05-06, 11:48
JerryBukoski napisał/a:

tyle że ten dziadek ma ze 70 lat. ciekawe czy ty wytrzymasz taki zwis w jego wieku.

W jego wieku to będzie mieć zwis cały czas.
Zgłoś
YamahaR1 2025-05-06, 12:20
co za dwie małe niedojdy
Zgłoś
Maro72 2025-05-08, 5:37
JerryBukoski napisał/a:

tyle że ten dziadek ma ze 70 lat. ciekawe czy ty wytrzymasz taki zwis w jego wieku.

Ono już ten wiek przekroczyło , łapy świadczą o erze palolitu , oko z dupy a stopy z neta do których wielbiciele jossed marszczą kuśki. Już dawno pisałem, że dama jest do wyj🤬ia że służby zdrowia, ale ma tak dużo zwolenników na tym portalu, że masakra. Jej głupkowate pytania o każdy temat świadczą o poziomie zrytego czepka. Baba pewnie 60+ , mieszkanie skansen, w pracy sadol po ogarnięciu posadzki i kibli. Co raz więcej info o tej gadzinie. Jeśli kiedykolwiek okaże się, że myje kible w Krakowie, to ja ją znajdę, odbiorę dziewictwo jeśli się zgodzi i film wyślę na harta w sekcji fekalia. Jestem zalogowany od stycznia, ale śledzę sadola już kilka ładnych lat. Wstąpiłem do tej zj🤬ej społeczności, właśnie dla tępienia tak8ch jak jossed. UJ ci w to oko i każdemu co myśli, że jak posłodzi onemu , to na priv mu galę zrobi. Jej jego pytania w każdym temacie o rzeczy oczywiste? Co ty k🤬a w średniowieczu żyjesz josset srosed. Takie moje zdanie, bo się wk🤬iłem jak zawsze czytając wysrywy idoli tej baby. Macie priv i tam sobie obciągajcie. Do roboty weś się weś za nasze pieniądze. ty pracujesz z dzieciakami? Tylko kulka. A teraz proszę o hejt, już przywykłem do bana, zmiany konta . Mój post dostanie piwerko, ale jak ostatnio sława dostanę karę. A więc j🤬 system. Oddam głos na Brauna.
Zgłoś