👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Można? Można! Trzeba tyko przestać trenować nadgarstek i wziąć się do roboty.
Anper napisał/a:
Ciekawe czy mu staje
![]()
Masz ciekawe zainteresowania, godne pozazdroszczenia

słyszałem ze 4 miechy temu o 79 latku który biegał w maratonach-wystportowany bardziej niż nie jeden młodociany-zmarł niedawno na wylew, a Romuś z pewnego osiedla- 78 letni pijaczyna śpi na dworze,pije do nieprzytomności pali paczkę czerwonych dziennie i ma się dobrze a i jeszcze czasem dobry kawał opowie

Nie wygląda na 71 lat :/ 45 to max co bym mu dał, ale to pewnie zasługa ćwiczeń

Anper napisał/a:
Ciekawe czy mu staje
![]()
Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz.
@up
Oby, bo mam teraz taką paskudną, że kocia morda była by dla mnie wybawieniem
Oby, bo mam teraz taką paskudną, że kocia morda była by dla mnie wybawieniem

Dobrze wyglądający "dziadek" to Frank Zane a ten gosciu wyglada na max 45.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie