📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Piwo.
Dziad Casanova jest oki, usmiałem się, miny jednej z kobitek masakryczne.
Dziadowi po viagrze stał pewnie jak drążek zmiany biegów
Dziad Casanova jest oki, usmiałem się, miny jednej z kobitek masakryczne.
Dziadowi po viagrze stał pewnie jak drążek zmiany biegów

Zawsze zastanawiało mnie jedno... jak UKRYTA KAMERA może mieć tak zajebisty obraz
I w dodatku robi kilka ujęć na raz
Ehhh.... fascynujące!

nie jestem za tym że na sadolu wszystko musi być sadystyczne, ale z takich żartów to się śmieją stare babcie. Takiego dziadostwa jeszcze tu nie widziałem.
01:16 - czy ona sra?
Niech ktoś to zmontuje z odgłosem puszczanego bąka. Błagam!
Niech ktoś to zmontuje z odgłosem puszczanego bąka. Błagam!

Tej w różowych włosach chyba się spodobał
się zawstydziła ...

nienawidzę takich cip jak ta z różowymi warkoczykami. ani to się nie uśmiechnie, ani nic, tylko krzywi tą mordę. pani zajebista
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie