SzaraStronaMocy napisał/a:
To polaczek cebulaczek w Unajtkeju Kingdomneju!
@up
Na c🤬j Nam twoja biografia?
@upy
Staje wam już? K🤬a ogarnijcie stuleje to tylko kawał...
K🤬a na c🤬j tyle polityki? Zajaraj czasami i wyluzuj...
@axelxan
Otwórz oczy leniu...
@BialyNigger
Jestem za gruba i jak widzisz w komentarzach mam k🤬saSadistic to fundament gimbusów... Nieważne, że gówno byle się kręci... "Z pamiętnika skarabeusza"
sfrustrowana feministka.... dwa tygodnie na sadisticu i panoszysz się jak świnka w gnojowniku

Mi już kiedyś też się zdarzyło tak zrobić, nawet zaczął wyć alarm w innym aucie

@ cibi
Rozj🤬es system
Mi zdarzyło się nie znaleźć auta...
ale tylko na parkingu Zielone Arkady w Bydgoszczy
Rozj🤬es system

Mi zdarzyło się nie znaleźć auta...
ale tylko na parkingu Zielone Arkady w Bydgoszczy

Ja raz na piętrowym parkingu pomyliłem piętra, ale dowiedziałem się o tym dopiero kilka minut później gdy nie udało mi się otworzyć samochodu bliźniaczo podobnego do mojego.
Moja sąsiadka kiedyś zadzwoniła na pały bo okradli jej auto z fantów i zepsuli zamek, bo kluczyk nie pasuje.
Okazało się, że to był ten sam model, w tym samym kolorze. Jej auto stało 10m dalej.
Okazało się, że to był ten sam model, w tym samym kolorze. Jej auto stało 10m dalej.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Ja się kiedyś tak wysrałem
Some say we'll see Armageddon soon.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.

@cibi
Jak ja byłam na Sadistic (tym prawdziwym Sadolu) toś ty jeszcze z jajko na jajko "skakał"...
Jak ja byłam na Sadistic (tym prawdziwym Sadolu) toś ty jeszcze z jajko na jajko "skakał"...
@cibi
Obok takiej bystrości i elokwencji nie da się spokojnie przejść O_o
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
@cibi
Ta, ten prawdziwy sadol to wg. ciebie co? Kółko waginalne feminazistek? Prawdziwy hard w lustrze co rano widzisz pewnie

mój ziomek ostatnio mi przez telefon opowiadał jak pili w aucie późnym wieczorem browary i tak sie j🤬iutki naj🤬 że poszedł sie odlać po czym wracał i wpakował sie do innego auta...
Jak to możliwe? Okazało się że poj🤬 samochody i akurat pech chciał że właściciel auta poprostu go nie zamknął i ten j🤬iutki
wsiadł do niego i zaczął naj🤬y sie zastanawiać gdzie wszyscy poszli a oni znowuż patrzyli na niego z auta które stało naprzeciwko pare metrów od niego i zastanawiali sie co on odp🤬la?
oczywiście w penwym momencie poprostu zjorkali sie że pop🤬liło mu sie pod beretem
i wszyscy mieli beke
koniec opowieści dziękuje
Jak to możliwe? Okazało się że poj🤬 samochody i akurat pech chciał że właściciel auta poprostu go nie zamknął i ten j🤬iutki