Zima roku '47
Wstał niemiecki rolnik na srogim kacu, obudziło go głośne ryczenie stada niewydojonych krów na pastwisku.
Rad nierad chwycił swoje niemieckie wiadro i poszedł doić.
Ledwo na oczy widzi, ale doi dzielnie.
Zaczynał doić trzecią, gdy do zmęczonego mózgu dotarło, że to sąsiadki zebrały się na ploty.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-25, 2:29
Raczysz podać chusteczkę? Bo płaczę.... z żalu.
konto usunięte
2010-07-25, 14:13
porównanie niemek do krów jest bardzo obraźliwe. alfto przeproś krowy natychmiast!
konto usunięte
2010-07-25, 19:17
Hehe jaki gówniany dowcip... to zeby ratowac gospodarza tematu,, ja napisze kawał:
Zając niesie worek na plecach i spotyka wilka i niedźwiedzia. Zajączek zagadał do nich:
Macie tu litr wódki, a popilnujcie mi godzinke ten worek. Wilk i niedźwiedz sie zgodzili i zapytali:
- A co tam masz zającu w tym worku?
- A nic ciekawego, i pokicał w swoim kierunku.
Wilk z niedzwiedziem obalili litra wódki i ciekawosc wziela góre. Otworzyli worek a tam samica zająca. Ucieszeni wyr🤬ali ją pare razy i z powrotem do wora. Przikicał z powrotem zając, a wilk i niedzwiedź zapytali sie go ponownie z szyderczymi uśmieszkami:
- Zając no powiedz co tam masz w tym worku, no nie szczyp sie. I chichotali pocichu. A zając na to:
- No dooobra... Stara złapała AIDS i ide ją do jeziora utopić.
To uczucie gdy post krytykujący kawał ma więcej piw niż sam kawał...
konto usunięte
2010-08-02, 20:41
@up
jakie uczucie?
spuściłeś się?
konto usunięte
2010-08-02, 21:20
@Earth
A czemu TAKIE rzeczy cię interesują?
konto usunięte
2010-08-02, 21:53
@up
Zaleciało mi demotywatorami w stylu
"To uczucie gdy..."
bałem się że nie zrozumiałem ale widzę że jestem ok to nie ja dałem ciała
Szedł facet obok koparki i dał się nabrać.
Szedł nurek ulicą i zatonął w ciemnościach `-,-
konto usunięte
2010-08-03, 21:31
już lepsze by było szedł facek obok betoniarki i się zmieszał
Wstaje rano chłop, widzie pełno krwi. Zagląda pod łóżko a tam ranne pantofle.