Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
stary nowy jork i nie tylko lata 50
konto usunięte • 2014-01-22, 1:54
Jako, że zauważyłem zainteresowanie starymi zdj. nowego jorku, postawnowiłem, podzielić się swoim odkryciem. był sobie koleś Frank Larson, wykopyrtnął był w latach 60 i słuch o nim zaginąłby całkowicie gdyby nie jego zdjęcia odnalezione przez synową. new york new york, nie tylko w dzień, nie tylko budynki, ale styl życia, praca podróż przez lata 50. ogólnie odsyłam na stronę. tam zdjęcia z opisami a tu wrzucam zajawkę.

tutaj strona i zdjęć więcej

Zgłoś
Majesty 2014-01-22, 3:19
Ach piękny to musiał być klimat w prężnie rozwijającym się państwie z taką różnorodnością kulturową (nie mylić z multikulti) bez elementów obciążających socjal
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 11:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kazioowy 2014-01-22, 11:23
Miasto kilkadziesiąt lat temu lepiej rozwinięte niż nasza obecna stolica
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 11:28
piekne czasy, z checia przenioslbym sie do usa z lat 50-70
Zgłoś
LooC 2014-01-22, 11:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 12:11 3
Ciekawiej Nowy Jork prezentował się w latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych.

Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 13:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 15:08
@up. O to chodzi. Klimat jak z mad men tylko w oryginale. Wszędzie mozna bylo palic, w każdym biurze barek. Lata 70 80 to rewolucja obyczajowa. Murzyni i geje zaczęli sie panoszyć, nie mówię, ze ten okres ma same zle strony bo wtedy nowy jork byl stolica sztuki nowoczesnej. Studio 54 the velvet underground
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem