📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Atrakcyjnie wygląda, bo filmik przyspieszony, pozatym auto policyjne (jeśli jest policyjne) wcale nie przyspiesza mocno.
@~mcmt
silnik 3,6
ponad 380 koni
5,4 do 100
i to wszystko w 91 roku to dla Ciebie mało?
silnik 3,6
ponad 380 koni
5,4 do 100

UP
Po co wąchać korzenie kwiatków? Przecież kwiat od góry ładniej pachnie?
Po co wąchać korzenie kwiatków? Przecież kwiat od góry ładniej pachnie?
niejakub napisał/a:
@~mcmt
silnik 3,6
ponad 380 koni
5,4 do 100
Nie twierdzę, że nie ma mocy. Tylko zauważam, że dla uatrakcyjnienia filmiku jest przyspieszony a auto ścigające jest ślimakiem

mcmt napisał/a:
Nie twierdzę, że nie ma mocy. Tylko zauważam, że dla uatrakcyjnienia filmiku jest przyspieszony a auto ścigające jest ślimakiem, ścigany wygląda bowiem, jakby miał grubo ponad 500-600Nm.
bo ma 568 Nm i osiaga prawie 300km/h
marcincore daj spokój, zauważ, że kolega ~mcmt umieszcza w podpisie swoich wypowiedzi pojemność silnika i układ cylindrów swojego BMW... Powinno to dać Ci do myślenia, że wdawanie się z ów użytkownikiem w dysputy dotyczące motoryzacji będą o tym kto jest "gupi"...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie