Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Niesamowicie klimatyczny filmik z wyprawy do opuszczonego sowieckiego szpitala. W internecie można też znaleźć mnóstwo świetnych galerii z tego szpitala

Krótki opis tego miejsca z forgotten.pl:
Opuszczony szpital sowiecki w Legnicy. Niesamowite miejsce, wielki kompleks budynków, kilka oddziałów - od chirurgii (sale operacyjne są!), poprzez psychiatrię, ortopedię i inne oddziały... Wielkie, długie na pół kilometra korytarze, które sprawiają takie wrażenie jakby nigdy się nie kończyły - coś niesamowitego - dosłownie nie widać ich końca! Oczywiście mnóstwo sal, pomieszczeń, mieszkań, zakamarków, przejść podziemnych, piwnic. Jest także ogromny BASEN pływacki, prawdziwe KINO, sklepy, apteka, kuchnia, stołówka, sala konferencyjna, a także kościółek. Na zapleczu szpitalnego kościółka znajduje się chłodnia na ciała i PROSEKTORIUM - jest tam stół do robienia sekcji zwłok, a nad nim typowa lampa. Przerażające miejsce. Zdecydowanie najbardziej niesamowity opuszczony szpital jaki można zobaczyć w naszym kraju. Teren jest prywatny, jest ochrona, są psy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 22:15
Za nutę,co wprowadza klimat jakby się Jezus miał narodzić...Piwo!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 22:56 1
dobre, dzieki!
Zgłoś
Tricc 2013-06-21, 2:33
Jaka to nuta w tle ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 2:40
Ten sam szpital był filmie "Mała Moskwa" i jest dokładnie taki sam.
Polecam obejrzeć ten film o największym sowieckim garnizonie wojskowym wysuniętym na zachód.
Zgłoś
kuba7575 2013-06-21, 3:02 1
"W internecie można też znaleźć mnóstwo świetnych galerii z tego szpitala"

to czemu nie wstawiłeś w komentarzach?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 4:17
K🤬a, jeden dzień 2 filmy z mojego miasta. Co do c🤬ja się tu wyprawia?:O
Zgłoś
sopi112 2013-06-21, 7:01
Link do nutki, która leci w tle, jakby ktoś chciał

.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 7:07
Miejsce pewnie jest wybitnie urokliwe, ale niestety o filmie tego powiedzieć nie można
Jakieś to takie wszystko zamglone i niewyraźne

Drogi autorze może jednak uraczył byś nas kilkoma fotkami?
Pewnie nie tylko ja będę Ci wdzięczny
Zgłoś
joystik1337 2013-06-21, 8:14 1
Zajebiste. Znając moją psychikę to by mi odp🤬liło po przekroczeniu progu tego szpitala, po pięciu minutach byłoby - o k🤬a, gonią mnie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 8:26
Żarówki powykręcali, a kołdry zostawili. Fuck logic. :|
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 9:33 3
Zgłoś
chikatilo 2013-06-21, 9:41
@woland a skrobnij do mnie pw plz jak udało Ci się dostać do środka, swego czasu garnąłem się tam w drodze do szklarskiej poręby zaliczając wszystkie urokliwe miejsca, których w tamtych okolicach jest sporawo ale niestety stróż nie dał się namówić na wejście po zrobienie zdjęć... nie chciał flaszki... baaa... 100 PLN też nie chciał.

podpis użytkownika

Dziękuję! Dobranoc!
Zgłoś
Piscake 2013-06-21, 10:04
@up

Masz nawet na filmiku w prawym dolnym rogu jak tam się można dostać. 1000zł polskich.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 11:29 2
Nigdy nie ogarniam, co do k🤬y, robi w tak wielki pomieszczeniu wanna na środku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie