Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Stary rosyjski dowcip o poruczniku Rżewskim
konto usunięte • 2013-02-27, 22:37
Porucznik wyczytał w podręczniku dobrych manier, że z kobietami należy rozmawiać o przyrodzie, pogodzie, muzyce i miłości.
Podszedł więc do spacerującej z pieskiem damy i zagaił:
- Ładny piesek. - kopnął go z całej siły w dupę i kontynuował - nisko leci, pewnie będzie padać. Mam w domu bęben, pójdziemy się pobzykać?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Udash 2013-02-27, 22:51 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Momonti 2013-02-27, 23:33 5
Mi się tam podoba, krótko i na temat
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2013-02-28, 4:23 4
Romantyk z niego
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 13:21 4
Udash malkontencie - pewnie jeszcze nam wmówisz że rżewski mordował patriotów... więcej dystansu chłopie
Zgłoś
BongMan 2013-02-28, 13:22 40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Udash 2013-02-28, 18:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 18:54
Podporuczników też to dotyczy?
Zgłoś
Machol 2013-02-28, 20:04 1
Zgłoś
czajo1992 2013-02-28, 20:23 6
- Pani sobie przedstawi, madamme - zabawia porucznik Rżewski swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Nikołow na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus!! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Nikołow. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Rżewski to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał. - Pani sobie przedstawi, madamme, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Rżewski jak nie gwizdnie!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 21:41 1
@Udash
W kawale nie pisze, aby Rżewski mordował polskie dziewczyny, więc nie napinaj się tak bo popuścisz w majty.
A po drugie: Sadistic to miejsce głównie na sadystyczne materiały, a nie na twoje pseudo-patriotyczne wzwody.
Zgłoś
Udash 2013-02-28, 22:46
Zgłoś
eligurf 2013-03-02, 16:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 0:01
Za kopanie pieska nie ma piwa a kawał nawet dobry.
Zgłoś
AdamBrown 2019-01-09, 21:54
Kawał ze swojej natury jest trochę wkurzający, trochę głupawy, trochę świński, i trochę abstrakcyjny, dlatego nie należy kawałów brać poważnie, tak robią kobiety, i dlatego im sie kawałów nie opowiada, tylko mwi się : "najpierw coś ostrego, potem coś miłego, potem coś bardzo nieprzyzwoitego i na końcu się przedstawić: "
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem