Mi się tam podoba, krótko i na temat
konto usunięte
2013-02-28, 13:21
Udash malkontencie - pewnie jeszcze nam wmówisz że rżewski mordował patriotów... więcej dystansu chłopie
konto usunięte
2013-02-28, 18:54
Podporuczników też to dotyczy?
- Pani sobie przedstawi, madamme - zabawia porucznik Rżewski swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Nikołow na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus!! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Nikołow. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Rżewski to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał. - Pani sobie przedstawi, madamme, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Rżewski jak nie gwizdnie!
konto usunięte
2013-02-28, 21:41
@Udash
W kawale nie pisze, aby Rżewski mordował polskie dziewczyny, więc nie napinaj się tak bo popuścisz w majty.
A po drugie: Sadistic to miejsce głównie na sadystyczne materiały, a nie na twoje pseudo-patriotyczne wzwody.
konto usunięte
2013-03-04, 0:01
Za kopanie pieska nie ma piwa a kawał nawet dobry.
Kawał ze swojej natury jest trochę wkurzający, trochę głupawy, trochę świński, i trochę abstrakcyjny, dlatego nie należy kawałów brać poważnie, tak robią kobiety, i dlatego im sie kawałów nie opowiada, tylko mwi się : "najpierw coś ostrego, potem coś miłego, potem coś bardzo nieprzyzwoitego i na końcu się przedstawić: "