Jeden wykolejony dobiera się do drugiego wykolejeńca, ale jednak rozumiem i słuszna lepa. Nikt nie ma prawa obłapiać randomowych ludzi za przyrodzenie.
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Ładnie się w tym Wilnie bawią.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Stary tylko patrzał czy przed czy już po zabiegu przerabiania c🤬ja na waginę.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
pazuzu napisał/a:
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
argen64 napisał/a:
To co to za gej, który się nie dał chłopu chwycić za fiuta
Oszukaniec k🤬a j🤬y

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Veni_Vidi napisał/a:
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
pazuzu napisał/a:
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
Ja nikomu życia nie układam, bo mam swoje.
nikt mi nie wmówi że te pedały są normalne takich powinni eliminować ze społeczeństwa i zamykać w klatkach
Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.
Mariusz napisał/a:
Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.
No niestety nie zawsze tak jest, bo te poj🤬e pedryle wynajmują surogatki. Mój kolego kiedyś poznał taką szmatę, która uwodziła już kilka homo bachorów po 50 tys. za łeb.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów