📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Jeden wykolejony dobiera się do drugiego wykolejeńca, ale jednak rozumiem i słuszna lepa. Nikt nie ma prawa obłapiać randomowych ludzi za przyrodzenie.
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
pazuzu napisał/a:
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
Veni_Vidi napisał/a:
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
pazuzu napisał/a:
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
Ja nikomu życia nie układam, bo mam swoje.
nikt mi nie wmówi że te pedały są normalne takich powinni eliminować ze społeczeństwa i zamykać w klatkach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie