Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
yellow87 2024-07-04, 14:17 21
Jeden wykolejony dobiera się do drugiego wykolejeńca, ale jednak rozumiem i słuszna lepa. Nikt nie ma prawa obłapiać randomowych ludzi za przyrodzenie.
Zgłoś
gumofilec 2024-07-04, 14:17 3
Pewnie konserwatysta
Zgłoś
pazuzu 2024-07-04, 14:23 37
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Zgłoś
argen64 2024-07-04, 14:25 9
To co to za gej, który się nie dał chłopu chwycić za fiuta
Zgłoś
dwakilo 2024-07-04, 14:33 1
Ładnie się w tym Wilnie bawią.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-07-04, 14:36 2
Stary tylko patrzał czy przed czy już po zabiegu przerabiania c🤬ja na waginę.
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-07-04, 14:42
pazuzu napisał/a:

Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂

Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-04, 14:44 5
argen64 napisał/a:

To co to za gej, który się nie dał chłopu chwycić za fiuta

Oszukaniec k🤬a j🤬y

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
pazuzu 2024-07-04, 14:54
Veni_Vidi napisał/a:

Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.

luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-07-04, 15:28 1
pazuzu napisał/a:

luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?

Ja nikomu życia nie układam, bo mam swoje.
Zgłoś
k................8 2024-07-04, 15:47 3
Dostać w ryj od geja, może jedynie drugi gej
Zgłoś
leonidkacap 2024-07-04, 16:06 5
nikt mi nie wmówi że te pedały są normalne takich powinni eliminować ze społeczeństwa i zamykać w klatkach
Zgłoś
Mariusz 2024-07-04, 16:42 15
Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-04, 17:20 3
Mariusz napisał/a:

Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.

No niestety nie zawsze tak jest, bo te poj🤬e pedryle wynajmują surogatki. Mój kolego kiedyś poznał taką szmatę, która uwodziła już kilka homo bachorów po 50 tys. za łeb.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie