📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Prawdziwi chrześcijanie, przepełnieni miłością i miłosierdziem dla bliźnich. Pragnących pokoju, pokory. Ludzie przebaczający wrogom. Piękni chrześcijanie ;]

Jak dobrze że jestem ateistą... Moje sumienie jest czyste, nie obchodzi mnie kto w co wierzy, i szanuję drugiego człowieka za jego poglądy, pod warunkiem że nie wtrąca się w moje i pozwala mi żyć wg swoich przekonań.

Najlepszy i tak jest mocherek na końcu filmu, którym im pojechał od "polaków"

Ciekawostka socjologiczna: wraz z falą nienawiści do Tuska i ACTA młodzi internauci zaczęli wyzywać starsze osoby od fanek Tuska, i że głosowały na PO. Te same babcie które wcześniej wyzywali od fanek Kaczora.
W sumie nie byłoby to takie dziwne. W środowiskach żuli najbardziej starych zgredów wyzywają i biją młodsi bezdomni. Może ze strachu, że też tacy będą?
W sumie nie byłoby to takie dziwne. W środowiskach żuli najbardziej starych zgredów wyzywają i biją młodsi bezdomni. Może ze strachu, że też tacy będą?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie