Smutne to, ale może na drugi raz sprawdzą rozkład przypływów czy co to tam było.
Ale już bez Staśka.
0:10
Region Indii - Tamiland
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No debil... wołają go, a on nic... sierota albo głuchy jakiś...
Jak Indie to nie przypływ, tam praktycznie nie ma pływów. Po prostu wiatr spienione goni fale...
konto usunięte
2018-06-19, 20:49
nagroda darwina

cóż tu dalej komentować...
htp
2018-06-19, 21:07
nowynick napisał/a:
Jak Indie to nie przypływ, tam praktycznie nie ma pływów. Po prostu wiatr spienione goni fale...
To ja byłęm w jakichś innych Indiach
konto usunięte
2018-06-19, 21:44
htp napisał/a:
To ja byłęm w jakichś innych Indiach
Stasiek???! Jednak żyjesz!!!
To ten Hindus z Deadpoola, tak zabił swojego kuzyna
konto usunięte
2018-06-19, 21:51
Jeżeli był to przypływ to mają jeszcze szanse popływać ze Staśkiem, ale jedynie na sznurku.
Ja raz z bratem przy dużym wietrze wskoczyliśmy do bałtyku. Fale dwumetrowe, niemal łamało nam kręgosłupy a przy cofaniu fali ściąga do morza. Bardzo ciężko jest się wydostać -> potrzeba dużej siły i umiejętności pływania pod wodą, a jakby złapała kolka to THE END.
konto usunięte
2018-06-20, 12:23
Zabrała Staśka woda, na dno poszedł jak kłoda.
Na zawsze się pogrążył bo ratownik nie zdążył
bardzo szybko się zainteresowali ,że kolega popłynął