👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ciebie ch...ju. Dobrze że jest wsteczny .
Ale czemu tak zboczył jak Tytanik, teraz w 21 wieku
Ruskie zagłuszają GPS ?
Ruskie zagłuszają GPS ?
Pawehan napisał/a:
O ciebie ch...ju. Dobrze że jest wsteczny .
Ruskie zagłuszają GPS ?
i tu właśnie rodzą się problemy pijany Ukrainiec trochę po 30 sterował zasnął nie bądźcie jak aktywiszcza bo to ludzie sakiewicza przez przypadek sam sie przyznał że to jego ludzie opłacani a wiemy że to stacja Podatki i Socjal ciekawe na co teraz kradną czy tam żebraka
CanesVenatici napisał/a:
ja rozumiem że jesteś ograniczony bo nie skończyłeś szkoły książek nie czytałeś używasz słów których nie znasz znaczenia ogarne to po twojemu to wina Tuska że taki jesteś i że ten walną statkiem mu na posesje haha
Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów
I co, dupa boli?
darek1234 napisał/a:
Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów
I co, dupa boli?
jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk

CanesVenatici napisał/a:
jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk codziennie że jest taki tępy sadik uczy że dealujesz narkotykami i nosisz cudze ubrania imię zobowiązuje haha
Naprawdę masz coś z mózgiem nie po drodze
vesselfinder.com/vessels/details/9252773
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"
Czarnypqnx33 napisał/a:
Ponoć gość zamawiał na aliexpress z dostawą pod dom
no dużo strasznie wariat zamówił
DEADmanPL napisał/a:
Ale tam musi być kurewsko głęboko już od brzegu
Nic dziwnego. W końcu to fiord.
portalmorski.pl/zegluga/58280-szereg-nieprawidlowosci-na-pokladzie-ncl-salten
Za sterem faktycznie przysnął sąsiad zza naszej wschodniej granicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie