Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-06-09, 17:54 1
Fajny widok!
Zgłoś
Pawehan 2025-06-09, 18:10 1
O ciebie ch...ju. Dobrze że jest wsteczny .
Ale czemu tak zboczył jak Tytanik, teraz w 21 wieku

Ruskie zagłuszają GPS ?
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 19:10
Pawehan napisał/a:

O ciebie ch...ju. Dobrze że jest wsteczny .
Ale czemu tak zboczył jak Tytanik, teraz w 21 wieku
Ruskie zagłuszają GPS ?

i tu właśnie rodzą się problemy pijany Ukrainiec trochę po 30 sterował zasnął nie bądźcie jak aktywiszcza bo to ludzie sakiewicza przez przypadek sam sie przyznał że to jego ludzie opłacani a wiemy że to stacja Podatki i Socjal ciekawe na co teraz kradną czy tam żebraka
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-09, 19:16 1
Pewno baba kierowała....🤷🏻‍♂️
Zgłoś
darek1234 2025-06-09, 19:35 3
CanesVenatici napisał/a:

i tu właśnie rodzą się problemy pijany Ukrainiec trochę po 30 sterował zasnął nie bądźcie jak aktywiszcza bo to ludzie sakiewicza przez przypadek sam sie przyznał że to jego ludzie opłacani a wiemy że to stacja Podatki i Socjal ciekawe na co teraz kradną czy tam żebraka

Jesteś poj🤬y czy zwykły kacap?
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 19:39 1
darek1234 napisał/a:

Jesteś poj🤬y czy zwykły kacap?

ja rozumiem że jesteś ograniczony bo nie skończyłeś szkoły książek nie czytałeś używasz słów których nie znasz znaczenia ogarne to po twojemu to wina Tuska że taki jesteś i że ten walną statkiem mu na posesje haha
Zgłoś
darek1234 2025-06-09, 19:42
CanesVenatici napisał/a:

ja rozumiem że jesteś ograniczony bo nie skończyłeś szkoły książek nie czytałeś używasz słów których nie znasz znaczenia ogarne to po twojemu to wina Tuska że taki jesteś i że ten walną statkiem mu na posesje haha

Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów

I co, dupa boli?
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 21:39
darek1234 napisał/a:

Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów
I co, dupa boli?

jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk codziennie że jest taki tępy sadik uczy że dealujesz narkotykami i nosisz cudze ubrania imię zobowiązuje haha
Zgłoś
DEADmanPL Wczoraj 8:44
Ale tam musi być kurewsko głęboko już od brzegu
Zgłoś
darek1234 Wczoraj 11:25
CanesVenatici napisał/a:

jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk codziennie że jest taki tępy sadik uczy że dealujesz narkotykami i nosisz cudze ubrania imię zobowiązuje haha

Naprawdę masz coś z mózgiem nie po drodze
Zgłoś
ConantheBarbarian Wczoraj 21:50
vesselfinder.com/vessels/details/9252773

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
Czarnypqnx33 Dzisiaj 14:43
Ponoć gość zamawiał na aliexpress z dostawą pod dom
Zgłoś