Ale czemu tak zboczył jak Tytanik, teraz w 21 wieku
Ruskie zagłuszają GPS ?
O ciebie ch...ju. Dobrze że jest wsteczny .
Ale czemu tak zboczył jak Tytanik, teraz w 21 wieku
Ruskie zagłuszają GPS ?
i tu właśnie rodzą się problemy pijany Ukrainiec trochę po 30 sterował zasnął nie bądźcie jak aktywiszcza bo to ludzie sakiewicza przez przypadek sam sie przyznał że to jego ludzie opłacani a wiemy że to stacja Podatki i Socjal ciekawe na co teraz kradną czy tam żebraka
i tu właśnie rodzą się problemy pijany Ukrainiec trochę po 30 sterował zasnął nie bądźcie jak aktywiszcza bo to ludzie sakiewicza przez przypadek sam sie przyznał że to jego ludzie opłacani a wiemy że to stacja Podatki i Socjal ciekawe na co teraz kradną czy tam żebraka
Jesteś poj🤬y czy zwykły kacap?
Jesteś poj🤬y czy zwykły kacap?
ja rozumiem że jesteś ograniczony bo nie skończyłeś szkoły książek nie czytałeś używasz słów których nie znasz znaczenia ogarne to po twojemu to wina Tuska że taki jesteś i że ten walną statkiem mu na posesje haha

ja rozumiem że jesteś ograniczony bo nie skończyłeś szkoły książek nie czytałeś używasz słów których nie znasz znaczenia ogarne to po twojemu to wina Tuska że taki jesteś i że ten walną statkiem mu na posesje haha
Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów
I co, dupa boli?
Syneczku, pochwal się ile w tym roku przeczytałeś książek. Jestem ciekaw tytułów
I co, dupa boli?
jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk

jak bym miał takiego ojca jak ty to bym tłuk codziennie że jest taki tępy sadik uczy że dealujesz narkotykami i nosisz cudze ubrania imię zobowiązuje haha
Naprawdę masz coś z mózgiem nie po drodze
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"