👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Operatorzy tych ładowarek to mają jajca ze stali. i zero wyobraźni. Jak ten stateczek by się trochę mocniej rozpędził to... A co tam, może chłopaki trafią w końcu na harda ?
Pralpunkt napisał/a:
Ta k***a film od tyłu puszczony co za debile
Chorogiewka wieje pod wiatr
To po drugiej stronie ziemi , tam jest wszystko na odwrót, nawet czas.
Pralpunkt napisał/a:
Choriągiewka wieje a wiatr powiewa

piterzaut napisał/a:
Operatorzy tych ładowarek to mają jajca ze stali. i zero wyobraźni. Jak ten stateczek by się trochę mocniej rozpędził to... A co tam, może chłopaki trafią w końcu na harda ?
Predzej ty trafisz na harda z takim IQ.
Pralpunkt napisał/a:
Ciekawe po czym poznałeś że wieje pod wiatr bo nie po chorągiewce
poza tym to co tak nieudolnie próbujesz nazwać to tzw. wiatr pozorny.
Cytat:
Ciekawe po czym poznałeś że wieje pod wiatr bo nie po chorągiewce

Jakbyś ie był takim idiotą jak jesteś być widział, że chorągiewka wieje lekko w tył, ma boczny wiatr... Poza tym kretynie to są statki na, żyletki, sciągaja je na ląd celem ich pocięcia... Wiecej wyobraźni nie kretyństwa!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie