👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nazajebistszy wabik na ukryte opcje pisowskie
wylaza z ziemi jak robaki razone pradem

Proszę bardzo, najeżdżajcie i na moich starych... To jest strona poświęcona czarnemu humorowi,, czyli takiemu, który za nic ma tematy tabu i określenia "niesmaczne", czy "nieodpowiednie"... Rozumiem, że niektórzy tu zgromadzeni woleliby pośmiać się z babmusa lub szwaba z rozerwanym odbytem, co to by było bardziej "patriotyczne", ale jak was coś takiego gorszy, to:
1. Po co zaglądacie i zakładacie konto?
2. Marni z was patrioci i łatwo dajecie się manipulować i podpuszczać. To też jest żenujące...
Rozumiem zasadę, że społeczeństwu bardziej smakuje "stolec" od "gówna", ale bez przesady...
Amen.
1. Po co zaglądacie i zakładacie konto?
2. Marni z was patrioci i łatwo dajecie się manipulować i podpuszczać. To też jest żenujące...
Rozumiem zasadę, że społeczeństwu bardziej smakuje "stolec" od "gówna", ale bez przesady...
Amen.
jeden widział czołg t-52 drugi bitwę morską pod Westerplatte
co za debile się tu gromadzą ???
co za debile się tu gromadzą ???

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie