Wiesz w ogóle co to była ta obrona w Westerplatte? Powinieneś za swój niesmaczny żart dostać taki wp🤬l, żeby ci oczy dupą wyszły sk🤬iały kapiszonie!

Twój dziadek się pewnie przewraca w grobie, albo w sumie nie, boś Ty kuźwa kacap bądź szwab IDŹ PAN W CHUUUU...

k🤬a ludzie to jest SADISTIC! jak chcesz prawic tutaj kazania jaki to on zly nie jest to...
wyp🤬alaj!
wyp🤬alaj!

O ile pamiętam Statki to gra o walkach floty morskiej,w której obstawiamy na ślepo połozenie statków wroga.Na Westerplatte był jeden statek,a walka odbywała się na lądzie-odziały niemieckie na ok.100 naszych.Takich naszych "300",więc nie rozumiem czemu wersja tej gry miałaby się nazywać Westerplatte,bo to nie była bitwa morska.Żart niesmaczny tymbardziej,że po walce szwabski oficer kazał salutować swoim żołnierzom do obrońców Westerplatte,a sam dowódca miał przywilej noszenia szabli w niewoli,więc weź to k🤬a doceń,bo gdyby nie tacy jak oni bys pewnie dzis nie przeglądał sadola i nie pisał zj🤬ych dowcipów.I jebie mnie czy to "SADOL" i "TROCHE DYSTANSU".Jeśli będę przy was żartował z waszych zmarłych bliskich to tez,k🤬a,mogę powiedzieć "Trochę dystansu"?I jestem nie tyle co "obrażony",co zażenowany i mam nadzieję ,że ktoś kto przeczyta moje "kazanie",weźmie to do siebie i przestanie wstawiąc pozerskie,za przeproszeniem ,dowc🤬y.Miłych świąt.

Alooooo napisał/a:
Na Westerplatte był jeden statek,a walka odbywała się na lądzie-odziały niemieckie na ok.100 naszych.Takich naszych "300"
To sprawdź bitwę pod Wizną. To dopiero polskie Termopile. Podobno 42 000 szkopów przeciwko 720 naszym.
@Alboo
Prawisz kazania a za przeproseniem c🤬ja wiesz ;p Niemcy ostrzeliwali Westerplatte a chyba każdy wie jak wygląda Hel... Pociski z niemieckich okrętów przelatywały z jednej strony na drugą i niemcy trafiali w niemców choć mysleli ze nap🤬lają Polaków. Ot dlaczego ten kawał powstał.
Prawisz kazania a za przeproseniem c🤬ja wiesz ;p Niemcy ostrzeliwali Westerplatte a chyba każdy wie jak wygląda Hel... Pociski z niemieckich okrętów przelatywały z jednej strony na drugą i niemcy trafiali w niemców choć mysleli ze nap🤬lają Polaków. Ot dlaczego ten kawał powstał.
gucioster napisał/a:
k🤬a ludzie to jest SADISTIC! jak chcesz prawic tutaj kazania jaki to on zly nie jest to...
wyp🤬alaj!
Ale nie zmiania to faktu ze patriotyzm to priorytet, każdy szanujący się Polak powinien oddać pokłon tym ludziom. oni oddali życie za ten kraj i uszanuj to

@diabllo
Wg Ciebie Westerplatte jest na Helu?? Chyba musze kupić nowy atlas Polski...
Wg Ciebie Westerplatte jest na Helu?? Chyba musze kupić nowy atlas Polski...