Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Statyczna próba rozciagania
konto usunięte • 2012-01-31, 16:05
Były Tokarki wiertarki. to moze warto zobaczyć rozciaganie stali wraz z zerwaniem ( dla leniwych 2:05 utworzenie szyjki)

teraz coś dla ludzi którzy nie doceniaja takich filmów krotki filmik pakazujacy ze nauka nie musi być nudna "watpie by ta ciemniejsza masa cokolwiek zrozumiała"
"Lewitacyjne Topienie kawałka Al"

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-31, 16:20 8
Dobrze, że mi przypomniałeś. Muszę zaliczyć laborki z wytrzymałości materiałów.
Zgłoś
kaiel 2012-01-31, 16:25
twardy metal , polska norma przewiduje" inne "próbki ,ale efekt upłynienia nadal widać (uplastycznienia)
Zgłoś
vass 2012-01-31, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Leti 2012-01-31, 16:54 81
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaiel 2012-01-31, 17:04 1
nie chce mi sie tego czytać
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 17:28 1
Oczekujesz czegoś sadystycznego ty bandyto z automatyki zakladka HARD FOR YOU. Strona głowna sadziola nie ma zadnych ograniczeń bo jest to tylko przykrywka ciemnej strony SADZIOLA glowna i poczekalnia to takie jakby OFF TOPIC . Znajdziesz muzyke nowinki wypadki wpadki historie ciekawostki Wszystko to co lubie znajde na jednej stronie nie pasuje mi temat omijam jade dalej a nie wypisuje sie jakimis hejterowskimi komentarzami Wiem ze robisz to dla piwek bo czekasz jak cala ciemna masa cie poprze......
Zgłoś
Leti 2012-01-31, 17:49
rozgryzłeś mnie... jednak jako że ty masz nieograniczoną możliwość dzielenia się materiałami tak ja mam nieograniczoną możliwość wyrażania swojej opinii w stosowny sposób . Nie mieszaj tutaj harda z resztą, nie wrzucisz na harda zwykłych faceplantów i innych mniej dokładnie ( niż w hardzie , bynajmniej dawnym ) zobrazowanych wypadków. Wcale nie zależy mi na piwach i w żaden sposób Cię nie hejtuje -,- to co napisałem nie dotyczy stricte Ciebie ani twojego tematu tylko sytuacji która mnie denerwuje ot tyle...

a z tym że główna to przykrywka dla harda to ciekawa teoria
Zgłoś
paww 2012-01-31, 19:00
Kubański pisarz eseista Jose Arcadio Morales.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 19:00
Najlepiej oglądać klikając do ~10sec, wtedy widać, że coś się dzieje
Zgłoś
Conscribo 2012-01-31, 19:32 8
Zeton napisał/a:

SADZIOLA

pedał jakiś, czy co
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 19:43
przypomina tego kolesia z niezapomnianej osiemnastki
Zgłoś
krisss 2012-01-31, 20:35
Zgłoś
chetek 2012-01-31, 20:40 2
Statyczna próba rozciągania stali? Wiele rzeczy już na sadisticu widziałem, ale 3 minuty filmiku o rozciąganiu próbki stali? To poproszę jeszcze filmiki przedstawiające:
- idącego człowieka
- płynącą rzekę
- sunące po niebie obłoki
- leżący na podłodze dywan
Zgłoś
Pilarson 2012-01-31, 20:48 3
chetek napisał/a:

Statyczna próba rozciągania stali? Wiele rzeczy już na sadisticu widziałem, ale 3 minuty filmiku o rozciąganiu próbki stali? To poproszę jeszcze filmiki przedstawiające:
- idącego człowieka
- płynącą rzekę
- sunące po niebie obłoki
- leżący na podłodze dywan

Nie gadaj tylko idź studiuj filozofie i nauki o sztuce -> zostań doktorem magistrem bezrobocia. Widać, że kapuściany łeb z ciebie.

Btw. ciekawa jest też statyczna próba ściskania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem