Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chociaż raz statystyki mówią prawdę
Sprawa jest jeszcze bardziej poj🤬a. Nie dość, że czarni są sprawcami większości zabójstw to ich ofiary w olbrzymiej większości są RÓWNIEŻ CZARNI. Właśnie tak! Pomimo że czarni w USA to tylko kilkanaście procent całej populacji to większość ofiar morderstw to też czarni. Dlatego całe to Black Life Matters to taki poj🤬y nonsens
pfefe napisał/a:
Sprawa jest jeszcze bardziej poj🤬a. Nie dość, że czarni są sprawcami większości zabójstw to ich ofiary w olbrzymiej większości są RÓWNIEŻ CZARNI. Właśnie tak! Pomimo że czarni w USA to tylko kilkanaście procent całej populacji to większość ofiar morderstw to też czarni. Dlatego całe to Black Life Matters to taki poj🤬y nonsens
BLM to gówno i powinni to wystrzelać w p🤬du
Kolor gównianej skóry zobowiązuje
czy jak powiem że nienawidzę cz🤬chów i chcę żeby wszyscy wyparowali to znaczy że jestem rasistą?
pfefe napisał/a:
Czyli tak jak sz🤬i, więc po co to gówno ściągać do siebie.
bo77
2024-12-23, 11:37
Polecam Boston Tea na X. Sporo ciekawostek popartych badaniami i dowodami.
x.com/BostonTea84
pawelns1 napisał/a:
czy jak powiem że nienawidzę cz🤬chów i chcę żeby wszyscy wyparowali to znaczy że jestem rasistą?
Tak. I słusznie
Jest wiele ciekawostek, faktów czy statystyk które mogą na pierwszy rzut oka zaskakiwać. Np. Kleopatrze bliżej jest do naszych czasów niż do czasów budowy piramidy Cheopsa. Na południowych krańcach naszego kraju możemy powiedzieć, że Austria jest na zachodzie a nie na południu czy południowym zachodzie. Na PiS który uważa się za elitę głosują ludzie z najniższym wykształceniem. PO wygrywa wybory w zakładach karnych. Ale biorąc pod uwagę ilość osadzonych nie mają większego wpływu na ogólnopolskie wyniki w przeciwieństwie do pisowskich matołów.
Gówno się rozlało nie dasz rady już tego wytępić nawet gdybyś chciał
13 % populacji 64% przestępstw ciekawe ile % roli w Netflixie
Matematyki niedługo będą musieli zakazać jak nie przestaną się pojawiać takie statystyki