👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszystko przez to że hitler nie nanosił na mapki geodezyjne swoich rurek z gazem.
I dlatego nie ma gaziu w neuropie
A na poważnie jest tu jakiś fachowiec? Czy przy tak gw🤬townym spadku ciśnienia w gazociągu, pompy przestaja tłoczyć?
A na poważnie jest tu jakiś fachowiec? Czy przy tak gw🤬townym spadku ciśnienia w gazociągu, pompy przestaja tłoczyć?
bercisko napisał/a:
Rusz głową bo to naprawdę nie boli a nie zadawaj pytań jak pięciolatek.
Haha za 3x udało mu sie wbić pewnie myślał żę na kamieni trafił że taki opór stawia pal, a tu takie boom

bercisko napisał/a:
Mordo zanim spadek cisnienia zostanie zauwazony 50km to mija troche czasu

bercisko napisał/a:
tłoczą mocniej, żeby sprostać zapotrzebowaniu
podpis użytkownika
Majster Bieda
jednak trzeba mieś trochę pecha trafić na polu rurkę o średnicy 10 cm.
Halo jest tu ktoś jeszcze ze starej gwardi?
Poczytajcie se komentarze tu.
Już nie gadam o wrzutach bo to akurat dobre, bo jebło i jest checa, ale pamiętacie że jeszcze
np. tiktok jest dla debili
albo dzbanòw można banować
co to dobry materiał
Poczytajcie se komentarze tu.
Już nie gadam o wrzutach bo to akurat dobre, bo jebło i jest checa, ale pamiętacie że jeszcze
np. tiktok jest dla debili
albo dzbanòw można banować
co to dobry materiał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie