No i c🤬j, no i cześć.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Fale są
- teraz popularne
No i c🤬j, no i cześć.
Źle wózkiem wjechał, się zdarza, ale ponosząc i widząc że wszystko się przechyla i nie zareagować obniżeniem wideł to trzeba mieć mózg starej baby. Powinien z wypłaty za to zapłacić
romek134 napisał/a:
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
To znaczy w cipe?
romek134 napisał/a:
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
Nie ma czegoś takiego jak zła dziura. U kobiety każda dobra
To jest ten jeden z tych pokolenia z co mu ciezko wstac do roboty i uwaza ze ma zarabiac tyle co wlasciciel
croyna napisał/a:
dobra, a tak w zasadzie to na czym polegał błąd? pod paletę równo wjechał
Pewnie jakaś deseczka dołem lekko wystawała i zahaczyła o paletę z tyłu.
Raczej jak palety stoją tak blisko siebie, to najpierw się ją "dyga" lekko w górę, odjeżdża chociaż 10cm wózkiem i dopiero winduje ją w górę.
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Spójrz jak ,,równo" wjechał, jeden ząb poza paletą
Tylko to stabilizator a nie jedna z wideł która podnosi towar.
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Spójrz jak ,,równo" wjechał, jeden ząb poza paletą
ten paleciak miał chyba 4 zęby, dwa pod paletę a z obu stron na zewnątrz?
croyna napisał/a:
ten paleciak miał chyba 4 zęby, dwa pod paletę a z obu stron na zewnątrz?
Nie, to po bokach to po prostu jego "przednie nogi" które ma każdy paleciak, jednak większość ma je pod widłami więc widać je dopiero jak podniesie się paletę (albo widły) xD
Dzięki rozwiązaniu takiemu jak tutaj, czyli "nogi po bokach" można podjechać paletę z której kolwiek strony a nie tylko "otwartej". Mniej kręcenia w odpowiednie dziury
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie