Prawdziwa historia pani Stelli, usłyszana przeze mnie już dawno temu, wydawała mi się bardzo interesująca. Zaskoczyło mnie to, że owy wypadek może dostać tak duże odszkodowanie. Okazuje się jednak, że Amerykanie mają dużo innych pomysłów na otrzymanie sporej sumy pieniędzy. Przeczytajcie sami, enjoy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-06, 13:42
myślałem że tylko w 3 rp są sądy inne
konto usunięte
2013-01-06, 13:43
Hamburgery sami sobie takie prawo wymyślili to niech teraz płaczą i płacą.
konto usunięte
2013-01-06, 14:37
konto usunięte
2013-01-06, 14:38
Ja bym chciał wiedzieć jakie były uzasadnienia tych wyroków, bo to wszystko jest absurdalne.
wy na pawdę wierzycie we wszystko co Wam się pokaże ?
Jak dla mnie to w takich sprawach to sady sa debilami. Bo ludzie robia cokolwiek zeby tylko zarobic.
Ale sad powinien zarzadzic zwrot kosztow i jakas grzywne na cele dobroczynne temu co wniosl ten pozew.
Czyli Prokurator, Adwokat i Powod powinni dostac grzywne za zawracanie dupy sadowi i za brak mozgu.
konto usunięte
2013-01-06, 20:14
konto usunięte
2013-01-06, 20:17
konto usunięte
2013-01-06, 21:31
Wniosek z tego taki, że nie należy wierzyc we wszystko, co się znajdzie w sieci...
stellaawards.com/bogus.html
konto usunięte
2013-01-06, 22:46
Czy wy w to wszystko naprawdę wierzycie?
Na szczęście same bzdury, WSZYSTKO to wymysły.
Niekiedy gdy sąd pierwszej instancji coś podobnego przyklepie, drugiej sięga po rozum i anuluje wyrok.
Słyszeliście o odszkodowaniach od firm tytoniowych, które miały płacić niekiedy po kilkadziesiąt milionów $$$, żaden koncern nie wykosztował się tak. Nie płacili wcale lub suma nie przekraczała chyba 800k (max)- śady odwoławcze i wynik ich reakcji na zbyt oczywiste idiotyzmy sędziów z małych hrabstw.