podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Socjalizm obecnie nie liczy się do osi lewo-prawo. W Polsce np. obecnie przeważająca większość jest prawicowa (narodowy socjalizm).Cyganach? Nich o lewakach wspomni, gdy im sie nowy zasiłek uwidzi xd
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Socjalizm obecnie nie liczy się do osi lewo-prawo. W Polsce np. obecnie przeważająca większość jest prawicowa (narodowy socjalizm).
Na to jest inne określenie- ,,komunizm''.
Komunizm to lewicowy socjalizm, prawicowy to narodowy.Na to jest inne określenie- ,,komunizm''.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Komunizm to lewicowy socjalizm, prawicowy to narodowy.
Tak czy srak socjalizm jest super do czasu aż cię dupę nie ugryzie i ci nie przyjdzie rachunek na kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy do zapłaty. Gdzie w rzeczywistości nie popełniasz/popełniłaś żadnego przestępstwa ani wykroczenia , i masz na to jednogłośny dowód który jasno i klarownie mówi że jesteś niewinna , a organ zajmujący się socjalem podciera sobie nim dupę i tak żąda od ciebie pieniędzy. Gdzie takie sprawy przeważnie kończą się walką z komornikiem.
Tak czy srak socjalizm jest super do czasu aż cię dupę nie ugryzie i ci nie przyjdzie rachunek na kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy do zapłaty. Gdzie w rzeczywistości nie popełniasz/popełniłaś żadnego przestępstwa ani wykroczenia , i masz na to jednogłośny dowód który jasno i klarownie mówi że jesteś niewinna , a organ zajmujący się socjalem podciera sobie nim dupę i tak żąda od ciebie pieniędzy. Gdzie takie sprawy przeważnie kończą się walką z komornikiem.
Nie p🤬l głupot, w socjalizmie nie przyjdzie ci nic do zapłaty. Chyba, że przy nastawianiu złamanej nogi nie zadowolisz się uśpieniem: "aaa! kotki dwa!" tylko anestezjologiem i odpowiednią dawką morfiny.
Natomiast całkowitym przeciwieństwem socjalizmu jaki wyznaje m.in. Trump jest: Naprawiliśmy ci nogę, nic cię nie bolało, ale nie masz ubezpieczenia więc musisz sprzedać chatę i wylądować na ulicy z długami do 3 pokolenia włącznie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie p🤬l głupot, w socjalizmie nie przyjdzie ci nic do zapłaty. Chyba, że przy nastawianiu złamanej nogi nie zadowolisz się uśpieniem: "aaa! kotki dwa!" tylko anestezjologiem i odpowiednią dawką morfiny.
Natomiast całkowitym przeciwieństwem socjalizmu jaki wyznaje m.in. Trump jest: Naprawiliśmy ci nogę, nic cię nie bolało, ale nie masz ubezpieczenia więc musisz sprzedać chatę i wylądować na ulicy z długami do 3 pokolenia włącznie.
I tu się mylisz właśnie kolego bo właśnie , socjalizm ugryzł kogoś mi bliskiego i jest teraz zmuszony do zapłaty w przeciwnym razie komornik na nim siądzie, a przypuszczam że wiesz że takiego kleszcza to ciężko z siebie zdjąć. To że tobie się to nie przydarzyło nie oznacza że problemu tam nie ma. Po za tym nie porównuj stanów do Polski bo to jest żaden argument , to co się dzieje tam to ich sprawa i to jest państwo po drugiej stronie planety. A socjalizm nie obejmuje tylko opieki zdrowotnej która i tak w tym kraju kuleje, bo jeśli mi powiesz że śmiga rewelacyjnie to ci się wyśmieje w twarz. Takich spraw z socjalizmem jest multum , jak np. ludzie którym przyznają socjal z uwagi na stopień niepełnosprawności lub braku możliwości podjęcia pracy z uwagi na chorobę , a po jakimś czasie nagle orzekają że już tym ludziom się ta kasa nie należała co im dali, i każą zwracać z odsetkami , i kończy to się to tak że muszą oddać 2 razy tyle co dostali.
Kwejk? Śmieszne.pl. Czy inne ścierwo? Wyp🤬alać z tym z sadola. Jaki k🤬a moderator wpuszcza tutaj takie śmieszne memiki? Chcecie to z fejsika mogę wam takich parę gigabajtów tu powrzucać.
Od jakiegoś czasu widze pewną prawidlowość. Im glośniej ktoś narzeka że tematy c🤬jowe, tym sam mniej ich wrzuca. O! Widzę że kolega jak dotąd c🤬ja wrzucił. Całe ZERO!!!! tematów.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementOd jakiegoś czasu widze pewną prawidlowość. Im glośniej ktoś narzeka że tematy c🤬jowe, tym sam mniej ich wrzuca. O! Widzę że kolega jak dotąd c🤬ja wrzucił. Całe ZERO!!!! tematów.
No i co z tego. Jestem konsumentem tego portalu od 15 lat i mam takie samo prawo walczyć o resztki ochłapów sadola jak ktokolwiek inny.
Socjalizm obecnie nie liczy się do osi lewo-prawo. W Polsce np. obecnie przeważająca większość jest prawicowa (narodowy socjalizm).
Trudno się nie zgodzić.