👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne
🔥
Jeszcze zdążę zjechać
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Filmik mnie zawiódł. Do końca trzymałem kciuki, żeby samolot się rozj🤬. Nie ma piwa.
Kapitan_Klozet napisał/a:
Filmik mnie zawiódł. Do końca trzymałem kciuki, żeby samolot się rozj🤬. Nie ma piwa.
Zajebiście nieśmieszne. Debilny komentarz, mogłeś go nam oszczędzić.

Ale czego się spodziewać po mieszkańcu Sosnowca?

up
Panie toż to k🤬a ocieka zajebistością!
pytanko: czy da sie do tego domontować jakąś imitację uzbrojenia?
Panie toż to k🤬a ocieka zajebistością!
pytanko: czy da sie do tego domontować jakąś imitację uzbrojenia?
@SethNecromancer , zależy od silnika który napędza helikopter, tzn. czy uniesie np. wyrzutnie petard czy coś
swoją drogą chciałbym dużą f-16 albo EF-2000 lub dużego c-130 hercules
A tu dla tych co lubią kraksy
od 2:25
/watch?v=nQJ3TzSZkpo
/watch?v=8ioGSNwdtho
od 1:17
/watch?v=zSHYpM1JDKE
A tu macie odrzutowy
/watch?v=Aajp-A43glA
swoją drogą chciałbym dużą f-16 albo EF-2000 lub dużego c-130 hercules
A tu dla tych co lubią kraksy
od 2:25
/watch?v=nQJ3TzSZkpo
/watch?v=8ioGSNwdtho
od 1:17
/watch?v=zSHYpM1JDKE
A tu macie odrzutowy
/watch?v=Aajp-A43glA
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie