bukkake warrior

podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
K🤬a.. ja bym pozwał za takie coś.. ale bym wytargał hajsu

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Codziennie po parę godzin słucham muzyki elektronicznej. Znam artystów jak i interesuję się nowościami ale tego przygłupa nie trawię jak nikogo innego. TO JEST JUSTIN BIMBER W MUZYCE ELEKTRONICZNEJ. Wybił się na "Project X" a tak poza tym c🤬ja zrobił a ludzie go mają za jakiegoś guru. Dla mnie pajac i tyle. To już wolę tego grubasa Carnage, który jako DJ/Producent jest kiepski ale zamiast rzucania ciastem w ludzi wyrzucił 10 tyś. dolarów w publiczność.
UP
Nie jestem wielkim fanem muzyki elektronicznej, ale ja go znam z Turbulence
Nie jestem wielkim fanem muzyki elektronicznej, ale ja go znam z Turbulence
Aoki to nie DJ, nie producent i nie daje żadnych koncertów. To po prostu idiota który potrafi tylko rzucać tortami, a jego sety to tylko nagrania

2x up turbulence to robota Laidbacka. Aoki sie tylko podpiął
ps. pozdro dla kumatych.
ps. pozdro dla kumatych.

@Eleir
Jak większość tych wszystkich komercyjnych "twórców". Oni mają gdzieś, czy utwory są "ich", czy nie, dostają pieniądze a resztę mają w dupie. A, że na takie gówno jest popyt, to pieniążki są duże. Guetta, Afrojack czy inny Garrix, ich cała muzyka to gówno najwyższych lotów.
Jak większość tych wszystkich komercyjnych "twórców". Oni mają gdzieś, czy utwory są "ich", czy nie, dostają pieniądze a resztę mają w dupie. A, że na takie gówno jest popyt, to pieniążki są duże. Guetta, Afrojack czy inny Garrix, ich cała muzyka to gówno najwyższych lotów.