Podczas udzielania wywiadu w stronę Mandandy z trybun poleciała butelka z wodą. Ten ją złapał i spytał się dziennikarza czy chce się napić.
Pewnie myślał że to banan leci
francuz przywyczajony do szybkiego chwytania za białą flage
nie miał problemu do założeń że to nie flaga tylko woda
C................a
2015-03-08, 19:33
Powoli już mnie irytują te Thug Life'y. Filmik byłby o niebo lepszy bez przerabiania.
Nawet nie drgnął sk🤬ysyn.
Nie no, spoko, ale po kiego c🤬ja te thug life, to ja nie mam zielonego pojęcia.
p................a
2015-03-08, 21:16
No. Po takim pełnym streszczeniu w opisie nie muszę już oglądać i przewijam dalej.
Ja p🤬lę, chcą żeby ich drużyna wygrywała mecze, to drużyna zatrudnia jak najlepszych (na miarę swoich możliwości piłkarzy), a ci rzucają w niego butelką
Cyrk
2015-03-08, 21:19
Ale się ładnie panu przypodobał. "Morzna? Morzna"
Vid
2015-03-08, 21:23
mowbray napisał/a:
Podczas udzielania wywiadu w stronę Mandandy z trybun poleciała butelka z wodą. Ten ją złapał i spytał się dziennikarza czy chce się napić.
Dzięki, że streściłeś cały filmik, nie domyśliłbym się o co chodzi.
podpis użytkownika
Don't fucking care, really.
No ok, ale to thug life to tu troche chyba nie pasuje
Nie wiedzialem, ze zlapanie butelki ktora sie widzi z wyprzedzeniem wymaga niebywalego refleksu.
Zreszta reporter sam tez by zlapal.
Tzn że co, że jak od teraz ktoś ma refleks to jest thug? ja p🤬lę.. Niedługo każda umiejętność będzie wyczynem. Świat miernot
B................u
2015-03-08, 21:41
Szkoda, że nie byli tacy cwani jak się dawali w siatki łapać i sprzedawać za paczkę fajek
K................o
2015-03-08, 21:47
Wszystko było fajnie,dopóki nie wyleciało "srag lajf" to już się zaczyna robić dupne,jak pranki=sranki -,-