📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Steven Seagal pomaga w przygotowaniu do walk zawodnikom z czołówki UFC, Andersonowi Silvie oraz Lyoto Machidzie:

Podobają mi się anty-komentarze dzieciaków albo dużych dzieciaków, którzy są sfrustrowani tym, że nigdy niczego nie trenowali i pewnie nie będą trenować, więc wszystko negują. Ich zdaniem każdy przygłup po siłce będzie lepszy w czymkolwiek od wyszkolonego wszechstronnego fightera albo praktykującego sztuki walki... Otóż dzieje się to dlatego, że ich słaba silna wola pozwala im zaledwie na przejście się na pobliską osiedlową siłkę i pościemnianie, że się coś tam podnosi a tak naprawdę to większość z tej siłki sucha wychodzi, a masę to robią na piwie i kebsach. Na prawdziwy trening z trenerem ich nie stać bo dupę ciężko ruszyć do pracy i lepiej być samemu sobie trenerem przy hantelkach niż być poniżanym i wyzyskiwanym przez wymagającego trenera muay thai/bjj/aikido/karate/wushu/czy czegokolwiek. Ta frustracja, że niczego się nie osiągnie już w życiu (bo 20/30-tka na karku, bemben na brzuchu, i mieszkanie z rodzicami) najczęściej wylewa się na internetowe fora.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)

Paniczu yommek ale przecież w wieku nawet tych dwudziestuparu lat można zacząć przygodę ze sztukami walk i coś niezłego osiągnąć(po wielu latach ale jednak). Weź uświadom frustratów bo oni są w rozpaczy, a mi śmiech nie pozwala dalej pisać na razie

Po prostu do takich ludzi ma się szacunek, ten zawodnik UFC zachował się bardzo dobrze, nawet pewnie nie myślał żeby mu oddać, jak wielu z nas oglądał go jak miał jeszcze mleczaki. Nie znam go osobiście ale lubię jego program na AXN Crime, jest Szeryfem w swoim chrabstwie w prawdziwym życiu nie na pokaz.Szacun!(polecam program)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie