Dla męskiej części pasażerów automatycznie wysuwa się podwozie, nawet na wysokości 12000 m.

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
- Czym się zajmuje twoja córka?
- Jest stewardesą.
- Czyli że co robi?
- No lata.
- Moja też lata, ale mówią że jest k🤬ą.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Jest stewardesą.
- Czyli że co robi?
- No lata.
- Moja też lata, ale mówią że jest k🤬ą.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Nigdy nie leciałem samolotem, ale kuzyn szwagra mi opowiadał ze właśnie tak jest, stewardesy zajebiście lecą na pasażerów (zwłaszcza do ameryki przez Monachium) woda kolońska, czysty cweter i jakaś bajera i r🤬anko w kiblu albo jak wszyscy śpią pewne.
@up
Kumpel opowiadał, że jego kumpel (wiem jak to brzmi i w żaden sposób nie ręczę za autentyczność tej opowieści) przej🤬 dwie czy tam trzy stewardesy, gdzieś w Turcji chyba, i coś mu nie teges zaczęło się z k🤬sem robić. Poszedł do lekarza, dostał jakieś antybiotyki czy coś i łykał przez kilka tygodni. W końcu przeszło. Na koniec spytał lekarza, czy to był syf, a lekarz mu na to:
- Panie, jakby to był syf to byłoby dobrze.
Fazi
Pih
Kumpel opowiadał, że jego kumpel (wiem jak to brzmi i w żaden sposób nie ręczę za autentyczność tej opowieści) przej🤬 dwie czy tam trzy stewardesy, gdzieś w Turcji chyba, i coś mu nie teges zaczęło się z k🤬sem robić. Poszedł do lekarza, dostał jakieś antybiotyki czy coś i łykał przez kilka tygodni. W końcu przeszło. Na koniec spytał lekarza, czy to był syf, a lekarz mu na to:
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
BongMan, Jak latał "tanimi liniami" to i od stewardess "tanio" dostał jakiegoś grzyba!
P.s. Pozdrawiam Panią Monikę z Easyjet - ta parę latek temu była "czysta"

P.s. Pozdrawiam Panią Monikę z Easyjet - ta parę latek temu była "czysta"

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

up . a paręl atek temu + 1 dzień ruchnął ją kumpel kumpla Bongmana.
Na marginesie - "czysta" w sensie umyta? czy też Ci powiedziała ze jesteś wyjątkowy i prawie pierwszy (oprócz chłopaka z liceum)
Na marginesie - "czysta" w sensie umyta? czy też Ci powiedziała ze jesteś wyjątkowy i prawie pierwszy (oprócz chłopaka z liceum)
Jeżż napisał/a:
up . a paręl atek temu + 1 dzień ruchnął ją kumpel kumpla Bongmana.
Czysta w sensie, że nie musiałem po lekarzach zap🤬lać z c🤬j wie czym na c🤬ju.
podpis użytkownika
Rozumiałem przekaz brachu - tylko w języku @ moim zdaniem ta "czystość" to mógł być fake
BongMan napisał/a:
@up
Prawdziwa historia czy nie, jakim skończonym idiotą być trzeba, by r🤬ać bez kondoma plus jeszcze jakiegoś zabezpieczenia?
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.