Idzie nocą Stirlitz przez las. Nagle zobaczył na drzewie świecące oczy.
- Sowa - pomyślał Stirlitz.
-Sam jesteś sowa - pomyślał Bormann.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szedł Stirlitz przez las i usłyszał za sobą dziwne "szur-szur"
-To pewnie żaba-pomyślał Stirlitz.
-To pewnie ja-pomyślała żaba...
Pozdro dla moda czy innego "wielce szanownego" administratora, który usunął mój post, gdyż się zapytałem "O ch*j chodzi z tym stirlitz'em"... Nie dostałem odpowiedzi za to usunięto post. Good Job "dobry" człowieku ;]
konto usunięte
2012-11-26, 0:39
Grc, poszukaj na nonsensopedii.
konto usunięte
2012-11-26, 0:53
a nie ma na Stirlitza zbiorczego? Żartuję, i tak fajniej zobaczyć osiemnasty raz ten dowcip o Stirlitzu niż kawał o Jasiu, który był stary, jak go drukowali w "Dobrym Hardkorze"
Stirlitz był pijany. Siedział przy stole w radzieckim mundurze, w spiczastej czapce „budionnówce” i w ciepłych walonkach. Na stole stała butelka wódki, leżał kawał słoniny i kiszone ogórki. Stirlitz śpiewał rosyjskie pieśni. Naprzeciwko, z opuszczoną głową, siedział Müller i w zamyśleniu spoglądał na Stirlitza. Tego dnia Stirlitz był tak bliski dekonspiracji, jak jeszcze nigdy przedtem...
konto usunięte
2012-11-26, 7:33
prędkościomierz samochodu wskazywał 100 km/h
obok szedł spokojnie Stirlitz, udając że nigdzie się nie spieszy
konto usunięte
2012-11-26, 9:51
Pierwsze co przeczytałem to:
Idzie nocą Stirlitz przez las. Nagle zobaczył na drzewie świecące oczy.
- Sowa - pomyślał Stirlitz.
- Sam jesteś sowa - pomyślał BongMan.
konto usunięte
2012-11-26, 11:54
Idzie nocą Stirlitzt przez las nagle zobaczył na drzewie świecące oczy sowa pomyślał Strilitzt no chyba nie Stilithzt pomyślała kuna.