Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Stłuczka, niezamierzona?
Małężny • 2025-07-24, 3:06

Otóż odkryliśmy że był to skrytosadol, nijaki ups chodziło mi że niejaki Terminator w nieomylny sposób zmanipulował wszystkich dookoła! Lecz w wyniku śledztwa archiwum xxx odkryliśmy prawdę taką że było to UMYŚLNE spowodowanie uszczerbku zdrowia wobec sadoli! Gdyż nie nagrał tego, a zrobiła to przypadkowa kamera, i przez kilka chwil nie wiedzieliśmy o tak cudnej zagrywce, toż to cierpienie którego ulżyć może jedynie zimne piwko
Zmieniono 6 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darek1234 2025-07-24, 3:30 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Małężny 2025-07-24, 3:35 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sidyk 2025-07-24, 3:35 6
Kurde, co za przypadek

Zgłoś
Małężny 2025-07-24, 3:36 1
Sidyk napisał/a:

Kurde, co za przypadek

No stary mówię ci.
Zgłoś
darek1234 2025-07-24, 3:54 3
Halman, wróciłeś?
Zgłoś
Małężny 2025-07-24, 4:00 1
Zgłoś
darek1234 2025-07-24, 4:03 1
Zgłoś
Małężny 2025-07-24, 4:04 2
darek1234 napisał/a:

To się cieszę, że jesteś, dawałeś dużo tematów

Nie nie ja serio nie halman kurde aleśmy przekombinowali.
Ps. nie ma już halmana?
Pss. A może to ty mnie w ciula robisz. Cholera już nie czaje rzeczywistości.
Zgłoś
darek1234 2025-07-24, 4:08 3
Małężny napisał/a:

Nie nie ja serio nie halman kurde aleśmy przekombinowali.
Ps. nie ma już halmana?

Nie wiem, ale było całkowicie podobnie
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 5:03 3
Małężny napisał/a:

Cholera już nie czaje rzeczywistości.

Za dużo alko 😎
Zgłoś
turor 2025-07-24, 6:04 2
Zgłoś
Kici-Kici 2025-07-24, 10:34 3
JoSeed napisał/a:

Za dużo alko 😎

Chyba w proszku. Alko by go uśpiło jeszcze w nocy. @Małężny: mi też możesz posypać.
Zgłoś
darek1234 2025-07-24, 14:01 4
turor napisał/a:

Niedługo Tusk będzie składał obietnice to będzie można się uśmiać
Z debili co je łykają

Nie za dużo święconej wody z kaczej miski dla kota pijesz?
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-24, 14:39 2
Pogromca kiblarzy. 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem