Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stoi na stacji lokomotywa i coś jeszcze...
R................1 • 2013-09-18, 10:43
Stacja towarowa w łódzkiej dzielnicy, w obrębie łódzkiej kolei obwodowej. Jeden z największych w Polsce kolejowych terminali towarowych.

Wybudowany przez Niemców (rękami Żydów z łódzkiego getta), od początku swojego funkcjonowania należał do największych dworców towarowych w Europie. Początkowo w skład kompleksu, prócz parowozowni, wieży wodnej (już nieczynnej) i szeregu budynków administracyjno-magazynowych, wchodził również przystanek osobowy, jego likwidacja nastąpiła w roku 1960.

Źródło: facebook.com/UrbanExplorersLodz

Więcej fotek w komentarzach.
Zgłoś
Fialek 2013-09-18, 10:57
Dawaj .
Zgłoś
R................1 2013-09-18, 11:28 4

Zgłoś
Fialek 2013-09-18, 12:02
Myślałem, że jakość fotek, będzie troche lepsza.
Tak czy inaczej, za lekki klimat łap piwko
Zgłoś
t................a 2013-09-18, 22:48
zdaje się, że pierwsze zdjęcie (grafika?) jest wykonana w ciekawej technice - nałożenia dwóch zdjęć, jednego lekko prześwietlonego, drugiego niedoświetlonego przez co jest wysoki kontrast i duża ilość szczegółów. Ciekawe barwy, trochę kreskówkowo to wygląda. Nie pamiętam jak taka technika się nazywa, czy któryś z ekspertów podpowie?
Zgłoś
D................M 2013-09-19, 5:17 1
@up

Nie masz na myśli HDR ?
Zgłoś
damyrade20 2013-09-19, 17:40
jak kogoś jarają parowozy to zapraszam do Wolsztyna
pl.wikipedia.org/wiki/Parowozownia_Wolsztyn
Zgłoś
leleszek 2013-09-19, 18:02
Chcialbym zobaczyć żyda pracującego fizycznie, bo nie miałem okazji, uchowały się może jakieś materiały filmowe z tego wielkiego dla ludzkości wydarzenia??
Zgłoś
Dżizas_kurde 2013-09-19, 18:44
Idealna sceneria do AVP..... Piękna by była.. te stalowe schody i poręcze... dla mnie bomba.

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
paul000 2013-09-19, 18:47
słabe zdjęcia, 2/5
Zgłoś
s................r 2013-09-19, 22:44
Zydzi wlasnymi rekami, ta, pics or it didnt happen.
Zgłoś
logan76 2013-09-20, 21:10
Nie wiem czemu, ale przez to ostatnie zdjęcie to mi się jakoś Silent Hunter III przypomniał.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2013-09-22, 13:32
Pierwsza fotka jest super . Dobrze zrobiony HDR . Łap piwo !

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś