Ja bym się zatrzymał na miejscu tego kolesia w ładzie, i mu przyp🤬olił. Nauczyłby się k🤬a na drodze nie rozkraczać, szlachcic j🤬y..
jeloo napisał/a:
Ja bym się zatrzymał na miejscu tego kolesia w ładzie, i mu przyp🤬olił. Nauczyłby się k🤬a na drodze nie rozkraczać, szlachcic j🤬y..
Tak?
Koleś nieźle wyluzowany;)
Swoją drogą (moją drogą?) to takiemu typowi trzeba przyj🤬 umiejętnie. Tak, żeby potem długo bolało, żeby czuł i myślał, ale nie dał rady ręką podetrzeć dupy. Marchewka z miksera i pampers na dupę jebańcowi
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Dzisiaj wracając do domu też mi tak grupka kibiców wyskoczyła, chyba za wcześnie świętowali Euro. Ale się zatrzymałem

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Te rosyjskie Łady są magiczne. W każdym filmiku są praktycznie w roli głównej. Teraz reżyserzy powinni wiedzieć jakich aut używać do kręceni scen kina akcji
.

Ehh gdyby klepanie blachy po idiotach było za darmo to by się ludzie nie zatrzymywali. A tak to sadistic uboższy
"szkoda, że go nie jebnął" szkoda to jak teściowa wpadnie do studni a kiedy jest gorsza szkoda ? jak ją wyciągną , bo woda jest zatruta i teściowa dalej żyje .