Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
no_co_Ty 2012-07-26, 10:30
Na pewno jego zastosowanie to zgniatanie insektów? Wydaje mi się to trochę... niepraktyczne.
Prędzej wygląda mi to na stół, którego nie trzeba podnosić, ani szurać po podłodze żeby go przesunąć

podpis użytkownika

Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
Zgłoś
Cwieku 2012-07-26, 11:24 21
Donka napisał/a:

Na pewno jego zastosowanie to zgniatanie insektów? Wydaje mi się to trochę... niepraktyczne.
Prędzej wygląda mi to na stół, którego nie trzeba podnosić, ani szurać po podłodze żeby go przesunąć

Zgłoś
Olcikk 2012-07-26, 16:16
O jakie fajne Też chcę!
Zgłoś
Pener 2012-07-26, 16:17
Cov@l, jak nadal będziesz wrzucał fotki do kawałów lub absurdów, to będę ci kasować takie tematy
Zgłoś
UnknownUser 2012-07-26, 16:21 2
'' Mojee żarcieee "

podpis użytkownika

You'll never walk alone
Zgłoś
matt63amg 2012-07-26, 18:20
a mnie się tak skojarzyło

Zgłoś
Pseudolistonosz 2012-07-26, 18:34 1
A mnie się tak skojarzyło

Zgłoś
t................s 2012-07-26, 23:33
Jakby tak jakiś napęd wymyślić do niego, światła dodać i można szpanować samochodzącym stołem dwuosobowym.
Zgłoś