👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no taki już trochę lepszy stół to 600-700 $ wiec troszkę zapłaczą nad swoją fantazją...
~HAL9000/2 napisał/a:
no taki już trochę lepszy stół to 600-700 $ wiec troszkę zapłaczą nad swoją fantazją...
Amerykanie srają na 600 dolarów
nowynick napisał/a:
Amerykanie srają na 600 dolarów
Dla przeciętnego Chamerykanina 600 dolców to fortuna. Podejrzewam, że mało kto nie ma tam długu.
jak to jest, że ludzie planują takie głupoty a nigdy nie maja planu co zrobić jak coś pójdzie źle.... wystarczyłoby cokolwiek co nie przepuszcza powietrza zarzucone na stół i bum... kupa dymu tylko by została.
darayavahus napisał/a:
Dla przeciętnego Chamerykanina 600 dolców to fortuna. Podejrzewam, że mało kto nie ma tam długu.
Dla przeciętnego Amerykanina 600 dolarów to ok 20 godzin pracy więc taki stół może sobie w 3 dni kupic jeśli kosztuje 600$

darayavahus napisał/a:
Przeciętny sadol łyka takie filmy jak pelikan.
prasa napisał/a:
Dla przeciętnego Amerykanina 600 dolarów to ok 20 godzin pracy więc taki stół może sobie w 3 dni kupic jeśli kosztuje 600$
czyli przeciętny Dżordż zarabia $5,400?
Wyłącz telewizje gościu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie