Cipczan napisał/a:
Polaryzatorem to cię zrobiono.
Dokładnie to samo pomyślałem

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Halman napisał/a:
sp🤬olił do norwegii ale go za ucho i dalej pierdzi za wyłudzenia
Zbysio ma sie dobrze nie siedzi i nie pierdzi juz w stołek a te nagrania są z czasów jak siedział czyli jakiś rok lub dwa lata temu
satoshi_nakamoto napisał/a:
krasnomówstwa
Ty to raczej nie masz daru zaglądania do słownika

J🤬 k🤬y policyjne i inne oficerskie śmiecie jak zawsze, sam byłem świadkiem jak jeden strażnik aresztu, na siłowni na którą chodziłem, chwalił się głośno jak to nie doszłych skazańców nap🤬lał i torturował bo mu się nie podobali. Takich przypadków w tym zj🤬ym kraju jest mnóstwo, a potem zlatują się takie sadolowe k🤬iska w komentarzach i p🤬lą, że u nas powinno być jak w usa, kula w łeb czy plecy podczas zatrzymania i bez p🤬lenia itd itp. J🤬 was śmiecie, mam nadzieję że was dojadą jak ostatnie szmaty i się oduczycie p🤬lenia głupot. Kraj k🤬a j🤬ego bezprawia który wymaga przestrzegania prawa tylko od innych a nie od siebie, i fabrykuje dowody aby tylko komuś życie zniszczyć.
A ja się pytam skąd wypłynęło nagranie z tej akcji? Jednak j🤬iutki ma dobrego oficera prowadzącego.
Miód na moje oczy i uszy. Frajerek milionerek chciał zgrywać cwaniaka to więzienie go naprostuje. Oj naprostuje.
niemamskarpet. napisał/a:
co z tym gosciem się w ogóle stało ? dojechali go za te wszystkie akcje ? w sumie to racje miał co do obecnego rządu
Może i miał, ale to jednak kombinator i za niewinność nie siedział. Za to wylansował się skutecznie na męczennika prześladowanego przez PiS. Jak widać po komentarzach tutaj, bardzo skutecznie bo wielu ślepo mu wierzy, że on jakiś p🤬lony aniołek.