Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
LaChupacabra 2018-06-03, 11:18 6
Polska to taka Białoruś Europy "zachodniej". Dotyczy to zarówno nagrywających jak i tych nagrywanych.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 11:47 2
w drzwiach kierowcy wożę gaz pieprzowy za 20 ziko z lollegro na takie sytuacje
Zgłoś
~Velture 2018-06-03, 11:52 5
@up
Ja w podlokietniku bo latwiej siegnac i batona po prawej stronie fotela przy zamku od pasa. Tez bo latwiej i szybciej chwycic.
Zgłoś
chysek_litrusek 2018-06-03, 11:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-03, 12:02
PanMarcin napisał/a:

w drzwiach kierowcy wożę gaz pieprzowy za 20 ziko z lollegro na takie sytuacje

Ja wożę sabre Red i 23 calowego batona.
Kierowcą jestem bardzo cierpliwym więc do tej pory jeszcze nie miałem jak przetestować ale cierpliwie czekam na swoją chwilę.
Tani gaz pieprzowy służy tylko jako dressing do pizzy bo jak się okaże że będzie potrzebny to może być tak że nie zadziała albo w ogóle nic nie zrobi. Kiedyś miałem gaz niemiecki nie pamiętam jakiej firmy ale testowałem go na dresiarzach którzy Zapytali czy mam problem efekt był taki że dwóch zdzierało skórę z twarzy a trzeci rzygał na kolanach.
Kierowcy Audi chyba pozazdrościli kierowcom BMW wypracowanej marki i starają się wyrównać ich poziom
Zgłoś
krecikprecik 2018-06-03, 12:31 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
longlong7 2018-06-03, 12:51 5
Takie filmiki to powodują takie ciśnienie że kawy nie trzeba
Zgłoś
~Velture 2018-06-03, 13:26 11
Zgłoś
bloodwar 2018-06-03, 13:32 7
3/4 tych agresywnych akcji by się dało uniknąc jakby nagrywający albo nagrywany po prostu po ludzku odpuścił, nie ma sensu się spinać o jakąś puszkę metalu i jej pozycję na mapie zmienioną o kilka metrów - choćby tej z avatara z "dwoma pasami" - nie mógł grzecznie jechać za kolesiem? Po co się pchał na ten, teoretycznie drugi, pas? I wtedy nie ma powodu by wozić gaz i batona bo każdy jest wyluzowany i się nie spina. Ja jeżdze 10 lat autem, kilkanaście razy odpuszczałem w takich sytuacjach (co najwyżej pukając się wymownie w czoło) i kilka razy też sam strzeliłem gafę i mi wybaczono głupotę i nigdy nie byłem postawiony w takiej sytuacji.
Zgłoś
wzl_1946 2018-06-03, 15:40 1
Mój faworyt: pedalarz z 2:55.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 20:09 4
Zgłoś
Hose88 2018-06-03, 22:43 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 22:44 2
Zgłoś
~Velture 2018-06-03, 23:39 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem