Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Stop Cham #180
konto usunięte • 2018-07-07, 0:25
Stop Cham - Niebezpieczne i chamskie sytuacje na drogach
motop🤬da z 1:44
Obrażenia: silny uraz głowy, problemy z nogami i rozbity nos
Policja zabrała prawo jazdy kategorii B – posiadane już 3 lata
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luksus40percent 2018-07-07, 22:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-08, 0:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LordVIP 2018-07-08, 2:09
Zgłoś
PhantomMask 2018-07-08, 10:07
Zgłoś
przemoert 2018-07-08, 11:47 2
Zgłoś
DoubleBorger 2018-07-09, 17:53
sumka napisał/a:

Pomijając wyprzedzanie w miejscach zabronionych trzeba zaznaczyć że większą część tych akcji prawie czołowych powodują samochody wyprzedzane które w trakcie wyprzedzania przyspieszają co wydłuża wyprzedzenie nie raz 2 krotnie o hamowaniu klaksonem już nawet szkoda wspominać.

Masz trochę racji, pewnie niektórym wyda się śmieszne moje podejście, ale jadąc za kimś staram się ustalić jego charakter jazdy, jeżeli ktoś nerwowo jeździ, albo jeździ na zderzaku, czy ogólnie brakuje mu logiki, to w dupie mam wyprzedzanie takiego człowieka, z reguły tacy jeżdżą ponad przepisową prędkość wiec nie martwię się o to czy mnie zwalnia.

Co to tego zestawu z kierunkiem, wiadomo czyja wina, ale kierowca musi być totalnie idiotą, żeby chcieć tracić samochód na czas naprawy. Osobiście jak ktoś soę wpycha to go wpuszczam, karma dopadnie cwaniaczka i gdzieś przetrze. Ja wolę mieć nieuszkodzony samochód jeżeli jest możliwość ominięcia. Na tych filmikach często widać, że ludzie mają w dupie czy będzoe wypadek, czy nie "to jest mój pas i nie masz prawa mi tu wjechac ciulu" a później zdziwienie, że jednak wjechał. Jeżeli kierowca powie, że nie zauważył, to na może pora na przesiadkę na transport publiczny. Wymuszenia oc to swoją drogą
Zgłoś
ellsworth 2018-07-09, 22:45
PhantomMask napisał/a:

Jeżeli w ten sposób interpretujesz taką sytuację to nie wsiadaj za kółko, ok ?

To nie jest wiersz, zeby go interpretować! Tirowiec zaczyna migać gdy ma pojazd w połowie swojego boku! Logiczne jest, że albo przyśpieszy, żeby go wyprzedzić i wtedy zmieni pas ruchu, albo (co bardziej prawdopodobne biorąc pod uwagę jego mase i przyśpieszenie) poczeka aż tamten go minie i zmieni pas za niego. Co tymczasem zrobił nasz "bohater"? Wdupcył się jakby na drodze sam był!
Zgłoś
~Velture 2018-07-16, 18:50
No to skoro pola znów nie pokazała cycków to znów promujemy konkurencję!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem