Skoro już się przyjęło, że wrzucamy ruskiego stop chama to łapcie dzisiejszy świeży odcinek z j🤬ym brudasem w roli głównej.
Pamiętam, że 20 lat temu w warszawie podobne żule były co stały w centrum i pokazywały gdzie są miejsca wolne a potem prosili o opłatę za "ochronę auta aby ktoś nie porysował".
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
TT4
2017-07-20, 8:24
Kolejna "copy-paste" seria. Jest spoko bo śledzę od dłuższego czasu ale nie róbmy z tego afery. Tylko ułamek tych sytuacji trafia do sadoli z racji sporadycznych rękoczynów. Reszta to ciąg słownych niesnasek w języku rosyjskim, którego My jako sadolowa społeczność w większości nie rozumiemy a śląsk niech lepiej do morza się nie zbliża. Bałtyk jest wystarczająco zanieczyszczony przez cwaniaczków z Płocka i "motocyklistów" z okolic Poznania.
20 lat temu? Zajedź w sobotę na giełdę komputerową odświeżysz wspomnienia
C................l
2017-07-20, 8:34
nowynick napisał/a:
20 lat temu? Zajedź w sobotę na giełdę komputerową odświeżysz wspomnienia
Marriott przy Nowogrodzkiej
Cara_Al_Sol napisał/a:
Marriott przy Nowogrodzkiej
Hest przy jerozolimskich.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Generalnie gardzę c🤬jami niszczącymi własność prywatną, poprzez naklejanie naklejek na auta bo przejadą przez chodnik itd. Od pilnowania tego jest policja. Ta jednak akcja, zablokowania złodziejstwa, jak najbardziej słuszna.
cygan znalazł uczciwy sposób na zarobek i to mu przeszkadzajom stop xamy jedne,
żartowałem, piwo leci
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a................5
2017-07-20, 9:54
w Katowicach takie k🤬y brudne chodzą
W UK, bodajże w Londynie jeden koleś przez ponad 20 lat tak pracował. Tyle, że bardzo profesjonalnie: miał swoją budkę, strój oficjalny i przede wszystkim zajmował się konserwacją zajmowanego nielegalnie kwadratu. Z czasem powstał szlaban i wszystko było lepiej niż na legalu. Wszystko się posypało, jak gość się rozchorował po 20 latach i pierwszy raz nie przyszedł do "pracy".
Człowieku, co ty robiłeś przez te ostatnie 20 lat? Byłeś na robotach w korei czy co? To jest bardzo stary odcinek a te żule w centrum Warszawy i nie tylko cały czas są. Masz sporo do nadrobienia bo widać że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Ale spedalony mongoł wysiadł z tego Mercedesa pod koniec filmu.
s................i
2017-07-21, 10:55
Nikt mu nie wyj🤬. szkoda czasu na oglądanie
O, karzełek! Zrób fikołka!
v................y
2017-07-21, 13:12
Za samą mordę dożywocie
A................r
2017-07-21, 13:24
Raz byłem w teatrze, nie pamiętam w jakim, i za c🤬ja nie dało się znaleźć miejsca do parkowania, a już byłem spóźniony, i jakiś żulek zaczął mnie prowadzić wąskimi uliczkami i podwórkami, do kilku miejsc na jakimś zapleczu .. co by nie mówił, uratował mi dupe... ale takie coś to jest naciaganie, gdy wiesz że tam można zaparkować za free, a miejsce albo znajdziesz sobie albo nie