👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na końcu przyszedł przedstawiciel prawdziwej władzy i pogodził awanturników.
zasrana gównarzeria , nie stać ich na auto to upieprzyli sobie jakąs chorą ideologie
w końcu poprawnie zrozumiałeś to co napisałem. jeśli odjedziesz to luz, jeśli stoisz i uważasz się za świętą krowę to inna sprawa.

@ ukcioo
moi rodzice stosowali inne metody wychowawcze ucząc między innymi szacunku ale skad ty to mozesz wiedzieć ....
moi rodzice stosowali inne metody wychowawcze ucząc między innymi szacunku ale skad ty to mozesz wiedzieć ....

Ze wszystkich tych filmików o naklejkach na szybę jeszcze ani razu nie widziałem żeby zatrzymali jakieś auto w którym są 4 osoby albo jakieś karki, zazwyczaj czepiają się jednej osoby albo jakiejś pary. Dziadzio w nowej A8 siedzi (siedzi a nie zostawia auto same na środku drogi ) ludzie mogę przejechać prędkość nie jest wielka to nie muszą się czepić. Oczywiście karać za złe parkowanie łajzy które matizem zastawiają 2 miejsca parkingowe albo idiotów którzy blokują sprawny ruch.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie