Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
stop chamstwu
konto usunięte • 2012-06-07, 0:16
biją się biją wreszcie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
minetek 2012-06-07, 0:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 0:53 17
To jest przesada !!! Może i parkuje i zachowuje się jak cham ale działanie tych młodych szczyli jest tak prowokacyjne, że się nie dziwie grubasowi. We dwójkę biją starszego faceta... uliczni bohaterzy... Trafią na świra i się skończy... i będzie płacz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 1:38 52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 2:52
Zgłoś
ukcioo 2012-06-07, 6:51 28
derley1 napisał/a:

To jest przesada !!! Może i parkuje i zachowuje się jak cham ale działanie tych młodych szczyli jest tak prowokacyjne, że się nie dziwie grubasowi. We dwójkę biją starszego faceta... uliczni bohaterzy... Trafią na świra i się skończy... i będzie płacz.

tak własnie, bo przeciez za to, ze zaparkowal nieprawidłowo, wyciagneli go z samochodu i zaczeli bic... masz racje

jasne jest ze jak bija kumpla to idziesz pomagac, ale skad ty to mozesz wiedziec
Zgłoś
pkroliczek28 2012-06-07, 7:15 1
Dałbym że było ale nie chce mi się szukac
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 9:01
No! I to jest prawdziwa rosja.
Zgłoś
Mom and Death 2012-06-07, 9:25 10
Zajebiście dostał po świńskim ryju
Zgłoś
Wizard 2012-06-07, 10:05
Zgłoś
pakicito 2012-06-07, 10:29 19
Cytat:

jasne jest ze jak bija kumpla to idziesz pomagac, ale skad ty to mozesz wiedziec

stąd się biorą te nasze polskie solówki 3v1
Zgłoś
~tedwaha 2012-06-07, 11:49 1
@pkroliczek28 też mi sie tak zdaje

i tak najlepszy kolo z mafii co na koniec podchodz "uspokuj sia" i koniec filmiku
Zgłoś
Domb3k 2012-06-07, 12:14
Ten gośc na końcu filmiku w garniaku rozwalił system, wpada: Spokój

i

koniec imprezy ; )
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 12:17 10
Zgłoś
oksio2 2012-06-07, 12:21
Szkoda mi tego dziadka, takie bezbronny :<
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem