To nie jest czarne dziecko, tylko dziecko orangutana. Różnica niewielka, ale orangutan jak dorośnie to nie będzie kradł, napadał, gw🤬cił ani zabijał.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Widziałem dziś na kilku stronach,miałem wrzucić,adobrze,że jest,to takie prawdziwe ;]
i palił cracka ;]
BongMan napisał/a:
To nie jest czarne dziecko, tylko dziecko orangutana. Różnica niewielka, ale orangutan jak dorośnie to nie będzie kradł, napadał, gw🤬cił ani zabijał.
i palił cracka ;]
Nie rozumiem skąd to porównanie do małpy. Przecież orangutan stoi ewolucyjnie wyżej od murzyna.

co to ma być? niby śmieszne? żałosne... biednego orangutanka do murzyna porównywać

Zobaczyłem to u koleżanki na fejsie, pomyślałem "hehe, na sadistic dobre... a właśnie, co tam na Sadisticu?"
click
JEB
facepalm
click
JEB
facepalm
@thoms0n
Masz koleżankę na fejsie? Zazdroszczę...
Masz koleżankę na fejsie? Zazdroszczę...

podpis użytkownika
You must die I alone am best
Dodam, że miała to zapostowane nie z Sadistica. Wchodzę na sadola a tam to samo. De ja vou you dumb motherfuckers
Wychodzi na to, że w Internecie nie sposób sp🤬olić przed pewnymi rzeczami, jak np. to foto.

Wychodzi na to, że w Internecie nie sposób sp🤬olić przed pewnymi rzeczami, jak np. to foto.

BartekEBR napisał/a:
C🤬j wam w dupe c🤬le j🤬e.
o ja cie murzyn:D

thoms0n,
Deja vu to raz a dwa to faktycznie nie sposób zrozumieć o c🤬j ci chodzi
Deja vu to raz a dwa to faktycznie nie sposób zrozumieć o c🤬j ci chodzi

Wybaczcie wstałem niedawno... I francuskiego już od dawna nie ćwiczyłem. Lepiej ponap🤬lam dziś w MOHa